Новини"Черкаський Дніпро" вирвав перемогу у "Десни" (ФОТО)

"Черкаський Дніпро" вирвав перемогу у "Десни" (ФОТО)

-

- Advertisment -

"Черкаський Дніпро" переміг із рахунком 1:0 у грі з чернігівською "Десною". Про це повідомили у прес-службі футбольної команди.

На старті поєдинку дніпряни мали розраховувати на швидкий гол. Після навісу Дениса Балана з правого флангу м’яч, зрикошетивши від Вадима Мельника, ледь не потратив до сітки воріт гостей – голкіпер чернігівців Костянтин Махновський у кидку витягнув шкіряну кулю з "шістки". У середині першого тайму грубо у власному карному майданчику помилився Олександр Чорноморець: півзахисник "Десни" зупинив рукою спробу Ярослава Ямполя пробити в падінні через себе. Штатний пенальтист черкащан чітко виконав свою роботу – 1:0 на користь господарів поля. Згодом Олександр Цибульник ударом із дальньої дистанції перевірив реакцію голкіпера чернігівців. Гості в першому таймі запам’яталися лише ударом Олександра Волкова, із яким без проблем справився Орест Будюк.

Після перерви, а особливо із виходом на заміну Ахлідіна Ісраілова, значно додали у динаміці господарі поля. Киргизький легіонер дніпрян за короткий проміжок часу встиг завоювати прихильність черкаських уболівальників. Зокрема Ісраілов уже першим своїм дотиком до м’яча намагався з гострого кута поцілити в сітку воріт суперника та викликав шквал емоцій на трибунах Центрального стадіону, коли розібрався почергово з чотирма гравцями "Десни". У підсумку "Черкаський Дніпро" довів звітний матч до перемоги та залишився єдиною першоліговою командою, яка після проведених трьох турів зберегла недоторканними власні ворота.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаський Дніпро" здобув перемогу у Краматорську.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині в аварії загинув водій мопеда

На Золотоніщині в результаті аварії загинув водій мопеда – відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Автопригода сталася 20...

На Черкащині родина депутата викупила будівлю колишньої сільради

На Черкащині підприємство, до якого має відношення родина депутат Черкаської обласної ради Ігоря Новицького, придбало будівлю колишньої сільради в...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x