НовиниГоловного лікаря пологового будинку підтримала Асоціація лікарів Черкас

Головного лікаря пологового будинку підтримала Асоціація лікарів Черкас

-

- Advertisment -

Асоціація лікарів м. Черкаси оприлюднила відкритого листа, у якому висловила підтримку колективу пологових будинків та особисто головному лікарю Володимиру Зеленьку, пише "Про все".

Набула широкого розголосу програма "Інспектор Фреймут", в якій на всю країну висловлено ганьбу головному лікарю пологових будинків м. Черкаси Зеленьку Володимиру Миколайовичу, а медицина в місті оцінена незадовільно.

"Ми, лікарі міста Черкаси, висловлюємо підтримку колективу пологових будинків та особисто головному лікарю Зеленьку В.М. і вважаємо, що коментарі щодо роботи медичного закладу може давати компетентний фахівець, а не журналіст".

Медики вважають, що статистичні дані, наведені в програмі, недостовірні, поведінка журналіста стосовно до головного лікаря ганебна і принизлива. У програмі демонстративно показані лише недоліки закладу, який є одним із найкращих у місті. Таким чином можна однобоко маніпулювати думкою суспільства і налаштовувати людей негативно. Так, в будь-якому закладі можна знайти старі матраци та ліжка і створити страшну картинку на екрані.

"Ми визнаємо, що існує велика кількість недоліків в роботі медичних закладів. Більшість з них обумовлена не роботою персоналу, а об’єктивними чинниками – мізерне фінансування, непропорційний розподіл та несвоєчасне виділення коштів, криза медичної галузі загалом. Лікарі теж прагнуть працювати в гідних умовах і думати лише про професійний розвиток а не про виживання. Та ми не бастуємо і не вимагаємо багато. Ми визнаємо умови дійсності і продовжуємо сумлінно виконувати свій обов’язок – допомагати людям" – йдеться в листі.

Зеленько Володимир Миколайович – головний лікар з 19-річним стажем організатора та чудовою репутацією. Про це свідчать відгуки колег та пацієнтів. Робота в закладі організована добре. Статистичні показники роботи одні з найкращих в області та Україні – це доводить високий професіоналізм лікарів та гарну організацію роботи, наголошують в Асоціації лікарів м. Черкаси.

"На жаль, випадки дитячої смертності трапляються. Лікар – не Бог. Кожен випадок повинен розглядатися об’єктивно та неупереджено. Якщо є вина лікаря – має бути покарання. Ми проти безпідставних звинувачень", запевняють медики.

Як повідомляв сайт vikka.ua, після візиту Фреймут під головлікарем пологових будинків Черкас захиталося крісло.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x