НовиниСудимий черкащанин обікрав школу

Судимий черкащанин обікрав школу

-

- Advertisment -

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції зателефонувала директорка однієї із сільських шкіл району і повідомила про крадіжку, інформують у ГУ НП у Черкаській області.

Жінка розповіла, що зранку, прийшовши на роботу, вона побачила зламаний замок на дверях до входу в їдальню. При перевірці приміщень закладу вона виявила, що викрадено продукти харчування, печатку закладу, два комп’ютери, магнітофон та гроші в сумі 1 500 гривень. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці провели огляд місця події та зібрали всі необхідні речові докази. Під час подворового обходу від випадкових свідків поліцейські дізнались, що біля школи вони бачили таксі, в яке невідома особа складала якісь речі. Провівши ряд заходів зі встановлення підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, працівники поліції затримали крадія за місцем проживання його знайомого та доставили до відділення поліції. Ним виявився раніше судимий 21-річний місцевий житель. Зловмисник розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи, викрадене сховав.

За крадіжку слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин обікрав односельця через брак коштів на оковиту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Осіннє потепління на Черкащині: середа стане найтеплішим днем тижня

Після прохолодної погоди осінь потішила жителів Черкащини підвищенням температури до норми. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. Середній...

В Уманському районі рятувальники загасили пожежу трактора

21 жовтня в селі Теолин Монастирищенської громади на полі під час руху трактора виникла пожежа. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x