Новини на ВІККАВіККА-новиниВесільний сезон стартував!

Весільний сезон стартував!

-

- Advertisment -

Сезон весіль стартував! Весільні агенції, фотографи та відеооператори, конферансьє та музиканти завалені замовленнями. І хоча пік одружень припадає на серпень, роботи так званим «весільним працівникам» вистачає. Молодятам, натомість, не бракує турбот. Адже самотужки організувати одну з найурочистіших подій життя не так і просто. Підготовка потребує надзусиль і чималих витрат. Як організувати власне весілля із задоволенням і без шкоди для гаманця – дізнавалася Марина Лук’яненко.

Іра та Сергій одружилися півроку тому. Про складнощі підготовки знають не з чуток, а з власного досвіду. Зважаючи не безпосередню причетність молодят до організації чужих весіль, своє Тітовська та Денс вирішили відсвяткувати в міжсезоння. Підготувалися в рекордні терміни.
Іра Тітовська, черкащанка: «Із початку січня в нас почалася весільна лихоманка. До весілля лишався всього місяць, а сукні немає, зал не замовлений. Букетів також немає… Знали точно одне: весілля буде на радіо».
Підготувати нетрадиційне весілля у прямому радіоефірі всього за місяць Ірині та Сергію допомогли друзі та колеги. Однак випробувати такий екстрим на собі новобранцям на весільному плацу Іра не радила б.
Іра Тітовська, черкащанка: «Я скажу, що це дуже витріпало нерви. Місяця для підготовки замало. Перед весіллям я навіть традиційно плакала, бо мені здавалося, все йде не так, як хотілося б».

Полегшити долю молодят та їхніх батьків у передсвятковий період можуть весільні агенції. Профі нададуть комплекс послуг із організації свята – від підготовки нареченої до весільного бенкету. Щоправда, за професійний підхід доведеться платити. Залежно від кількості гостей це коштуватиме від 20 до 30 тисяч гривень.
Валентина Захарченко, директор агенції: «Зачіска, відео, фото, розважальна частина в ресторані. 30 тисяч – це без сукні та без обручок».
Усе більшої популярності набувають виїзні весільні церемонії. Облюбовані молодятами місця – парк «Ювілейний», Долина троянд, парк «Перемоги» та сквер Богдана Хмельницького, що біля «Чайки». Весільна арка, стійки з квітами, задекоровані стільчики та професійний ведучий зі сценарієм коштуватимуть у середньому 1800 гривень.
Валентина Захарченко, директор агенції: «Пара прийшла, їх розписали. Це їхній час, вони фотографуються з рідними, гуляють, їм ніхто не заважає».
Весільне вбрання для нареченої, пошук якого до послуг весільної агенції не входить, коштуватиме від 2 до 5 тисяч гривень. Прокат – близько півтори.
Вікторія Астафурова, консультант-продавець магазину: «Конечно, вкусы разные у каждой невесты. Пользуются спросом А-образная форма, то есть юбка без колец, спокойные силуэты. В таких платьях них легко, свободно, не жарко».
Обмежитися сукнею не вийде. Образ доповнить вишукане взуття, рукавички, прикраси і, звісно, фата: традиційна або у стилі ретро «капелюшок із вуаллю».
Відповідним до стилю весілля має бути підхід до фото- та відеозйомки. Ціна «весільних спогадів» варіюється від 1,5 до 5-6 тисяч і залежить від якості зйомки й обробки матеріалу.
Денис Бондаревський, фотограф: «Свадебная видео- и фотосъемка – это воспоминания, которые остаются на всю жизнь после торжества, а хороший мастер поможет сохранить их на долгие годы».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Водію, який збив сім’ю з дитиною в Умані, дали умовний термін

37-річний чоловік отримав умовний термін за скоєну аварію, в якій постраждала ціла родина: сторона обвинувачення готує апеляційну скаргу. Про...

Суд знову визнав незаконною забудову Замкового узвозу в Черкасах

Шостий апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції та наказ департаменту архітектури щодо забудови Замкового узвозу в Черкасах. Про...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x