НовиниМолоді дизайнери розроблять альтернативні варіанти оформлення зовнішньої реклами в...

Молоді дизайнери розроблять альтернативні варіанти оформлення зовнішньої реклами в Черкасах

-

- Advertisment -

18-19 червня у приміщенні Черкаського державного бізнес-коледжу відбудеться перший в Черкасах дизайн-хакатон "Вивіска Lab". Формат хакатону – це вид командної роботи, коли за короткий період часу учасники мають розробити реальні рішення певної проблеми.

Мета дизайн-хакатону – напрацювати альтернативні варіанти оформлення вивісок,вітрин, фасадів, МАФів в Черкасах згідно зі світовими тенденціями та нормами.

Також на учасників чекає лекція від запрошеного спікера з Івано-Франківська про приклади схожих проектів в Україні та світі і про тенденції в оформленні зовнішньої реклами, що гармонійно вписується у міський простір.

Організатори проекту "Вивіска Lab" – ГО "Промолодь", MastersAcademy та ЧДБК запрошують до участі усіх, кого цікавить тема зовнішнього вигляду нашого міста. Участь у дизайн-хакатоні безкоштовна, учасників забезпечать комфортними умовами для роботи та відпочинку, а на переможців чекають призи. З собою варто мати ноутбук з встановленим стандартним набором графічних редакторів (наприклад, PhotoshopandIllustrator).

Результати роботи учасників – альтернативні проекти оформлення зовнішньої реклами в Черкасах будуть максимально поширені  в бізнес-середовищі та серед мешканців міста.

Старт дизайн-хакатону – в суботу 18 червня о 9:30, завершення – в неділю 19 червня о 13:00, місце проведення – Черкаський державний бізнес-коледж, вул. Чорновола, 243.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан обурила відверта реклама інтернет-послуг.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Банк дасть Черкасам 15 млн євро на нові тролейбуси

Черкаська міська влада, комунальне підприємство «Черкасиелектротранс» та Європейський банк реконструкції та розвитку уклали угоду про підготовку кредитного фінансування. Черкасам...

Черкащина відправила 118-й бригаді безпілотники та РЕБ-станції

Під час останнього траншу підтримки від Черкащини для оборонців передали два комплекти безпілотних авіаційних комплексів по 50 БпЛА кожен...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x