Новини на ВІККАСпортивні новини"Черкаські Мавпи" перервали свою непереможну серію у Запоріжжі (ВІДЕО)

"Черкаські Мавпи" перервали свою непереможну серію у Запоріжжі (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Перша поразка після семи поспіль перемог. "Черкаські Мавпи" поступилися на виїзді. Перервати переможну ходу команди Максима Міхельсона вдалося БК "Запоріжжя". На чужому майданчику черкащани поступилися з рахунком 82:75.

Чужий майданчик – знайомий суперник. "Черкаські Мавпи" протистоять БК "Запоріжжя". Зі старту гості роблять ставку на кидки з трисекундної зони та поступово атакують суперників. Черкащани майстерно реалізують шість поспіль дальніх атак та вириваються вперед із рахунком 22:19.

Дмитро Щиглинський, головний тренер БК "Запоріжжя": Високий ступінь налаштування і самовіддачі хлопців, перш за все в обороні. Це важка робота, яку потрібно виконувати. Великий обсяг роботи хлопці зробили в захисті і це дало свій результат. Були епізоди, коли Черкаси не могли забити по три атаки поспіль. Це давало нам можливість забивати у відповідь".

Нарощувати перевагу черкащани продовжують і в другій десятихвилинці. Продуктивні дії форварда Олександра Кобця виводять "Мавп" уперед. Та такий хід гри не влаштовує господарів паркету. "Запоріжжя" збирається з силами, робить потужний ривок у рахунку та майже наздоганяє суперника – 38:41.

Дмитро Антонець, гравець БК "черкаські Мавпи": "У другій половині, коли вони кілька своїх кидків не забили, вони спіймали кураж і тут вже не зупинити. Така атмосфера, що тут буде будь-хто забивати. Навіть один, буде кидати на першій секунді атаки і тут вже важко зупинити".

Хід гри радикально змінюється на початку другої половини. Ініціативу на майданчику перехоплює "Запоріжжя". Агресивний захист у трисекундній зоні та результативні атаки виводить господарів паркету вперед – 49:47.

Максим Міхельсон, головний тренер БК "Черкаські Мавпи": "Нас дуже часто виручали трьохочкові кидки у кінцівках,і ми зробили неправильний висновок і почали шукати важкі дальні кидкі, ще на першій секунді атаки. Те, що нас виручало, сьогодні зіграло в інший бік".

У заключній десятихвилинці "Мавпи" намагаються наздогнати суперника. Агресивні проходи та атаки з периметру дещо скорочують розрив у рахунку. Утім, програний підбір та невпевнена гра у трисекундній зоні забезпечує "Запоріжжю" вихід уперед. Фінальна сирена перериває непереможну серію "Черкаських Мавп" та фіксує рахунок 82:75 на користь господарів майданчику.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени здобули першість на чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO

З 12 по 15 вересня в Тернополі пройшов чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів. Про...

Як голосували депутати Верховної Ради від Черкащини за підвищення податків (РЕЗУЛЬТАТИ)

Верховна Рада України у першому читанні проголосувала за підвищення податків в Україні. Як голосували депутати від Черкащини, дізналися журналісти...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x