НовиниЧеркащани пікетують Кабмін та ВРУ через підвищення тарифів

Черкащани пікетують Кабмін та ВРУ через підвищення тарифів

-

- Advertisment -

У Києві 6 липня розпочалася попереджувальна протестна акція у зв’язку з підвищенням ціни на газ і комунальних тарифів. До столиці з’їхалися представники усіх областей, зокрема й Черкащини.

Як повідомив у коментарі сайту vikka.ua голова Федерації профспілок області Петро Шевченко, наразі у марші протесту взяли участь понад 1100 черкащан з кожного районного центру.

"Ми виступаємо за соціальну справедливість, висловлюючи протест проти зростання ціни на газ для населення, тарифів на гарячу воду і опалення. У той же час ми вимагаємо кардинального підвищення заробтних плат та пенсій. Населення не має просити в уряду милостині, бо навіть ті ж субсидії – це податки, які сплачує працююче населення", – зазначає голова Федерації професійних спілок області.

Учасники маршу вирушили колонами від парку ім. Шевченка та парку Слави до Кабміну. О 9:30 там розпочався мітинг. О десятій протестувальники перейшли до Верховної Ради. Як пояснив Петро Шевченко, якщо владці будуть не готові домовлятися, країну чекає загальнонаціональний страйк.

"Людей не чують, і цю помилку робить кожен уряд, що приходить до влади. Один прийшов, підвищив тарифи і пішов у відставку, інший його змінив і знову те саме. І все це без погодження з людьми", – додає очільник обласної федерації профспілок.

Як повідомляв сайт vikka.ua, оформити субсидію черкащанам стає все складніше.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x