Новини на ВІККАСпортивні новиниПерша поразка «Славутича»

Перша поразка «Славутича»

-

- Advertisment -

Футболісти черкаської команди «Славутич» зазнали першої поразки в Чемпіонаті України серед аматорських команд. На своєму полі вони з рахунком 0:2 програли ФК «Путрівка» з Київської області. Після двох матчів в активі наших земляків три очки.

Звітний поєдинок почався для господарів із неприємностей. Уже на перших хвилинах м’яч побував у воротах «Славутича». Голкіпер Андрій Лєнчінков невдало парирував удар із далекої відстані, а першим на добиванні опинився нападник гостей Якименко. Черкащани кинулися відігруватися і ще до перерви мали не одну слушну нагоду забити. Проте м’яч вперто не йшов у ворота суперника. Зокрема, кілька моментів змарнував Сергійчук. Мав можливість для взяття воріт і Олег Гопка. М’яч або летів повз рамку, або на його шляху ставали захисники й голкіпер.
Після перерви малюнок гри не змінився. Підопічні Олександра Кирилюка продовжували наполегливо шукати шляхи до воріт киян. Гості ж спокійно захищалися та за нагоди проводили швидкі контратаки. Одна з них наприкінці зустрічі призвела до другого голу у ворота «Славутича». У підсумку – 0:2. Як наслідок, одна перемога й одна поразка у двох домашніх матчах.
Наступний поєдинок аматорської ліги України наші земляки проведуть 18 травня. У Плисках Чернігівської області вони зіграють із другою командою «Єдності».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x