НовиниСтимулятори та добрива – тільки якісні та перевірені*

Стимулятори та добрива – тільки якісні та перевірені*

-

- Advertisment -

Кожен сільгоспвиробник прагне отримати високий та якісний врожай. Сучасні методи вирощування сільгоспкультур дають таку можливість. Інтегрування в технології вирощування стимуляторів росту рослин, макро- і мікродобрив дозволяє повністю розкрити потенціал сортів та гібридів, захищаючи при цьому від негативного впливу навколишнього середовища та інших стресових факторів.

 

Зараз не виникає проблем, пов’язаних з придбанням стимуляторів росту та добрив. Ринок переповнює така продукція, яка, на жаль, не завжди відповідає очікуванням аграріїв.  І, якщо мова зайшла про стабільність та якість препаратів, то тут слід звернути увагу на пропозиції міжнародної групи компаній "ДОЛИНА". "ДОЛИНА" – це 100% вітчизняний виробник, у якого весь цикл виробництва розташований в Україні. Центральний офіс знаходиться в м. Полтава.

Основними напрямками діяльності є розробка, дослідження, випробування, випуск та впровадження в сільськогосподарське виробництво стимуляторів росту рослин, макро- і мікродобрив, перед- та післяпродажний супровід, а також надання консультацій по застосуванню продукції.

Стабільний позитивний ефект від використання стимуляторів росту рослин серії ВИМПЕЛ® та добрив серії ОРАКУЛ® компанії "ДОЛИНА" ретельно досліджений та багаторазово доведений на всіх основних сільськогосподарських культурах: зернових, технічних, кормових, овочевих, баштанних, садових, ягідних та декоративних.

Через те, що препарати діють на клітинному рівні, їхнє застосування ефективне для будь-яких культур. Так за даними  багаторічних досліджень та виробничого використання, комплексне застосування цієї продукції під час вирощування озимої пшениці дає прибавку до врожаю 5,6-15,9 ц/га; соняшника – 2,9–7,3 ц/га; рапсу – 2,3–10,3 ц/га і кукурудзи – 6,2–18,2 ц/га.

Яскравим прикладом цього в Черкаській області є СВК "Черповоди" Уманського району, керівник Юрій Миколайович Деренюк.  Продукцію компанії "ДОЛИНА" застосовують на різних культурах.

Наприклад, на озимій пшениці застосовують 3-чі за вегетацію. Вперше під час поновленя вегетації: ВИМПЕЛ® 300 г/га + ОРАКУЛ® мультикомплекс 0,5 л/га + ОРАКУЛ® біомарганець 0,5 л/га. Вдруге у фазі початку виходу в трубку: ВИМПЕЛ® 400 г/га + ОРАКУЛ® мультикомплекс 0,5 л/га + ОРАКУЛ® хелат міді 1 л/га. Втретє на початку виходу прапорцевого листка: ВИМПЕЛ® 400 г/га + ОРАКУЛ® мультикомплекс 0,5 л/га + ОРАКУЛ® халат магнію 0,5 л/га. За рахунок таких обробок середня врожайність склала 61 ц/га та дала прибавку до врожаю 15%.

На соняшнику оброблялося насіння: ВИМПЕЛ®-К 1,5 кг/т + ОРАКУЛ® насіння 1,5 л/та. По вегетації оброблялося двічі: у фазі 2-3 справжньої пари листків: ВИМПЕЛ® 300 г/га + ОРАКУЛ® мультикомплекс 0,5 л/га + ОРАКУЛ® біомарганець 0,5 л/га + ОРАКУЛ® коламін бор 0,5 л/га. Другий раз у фазі зірочки: ВИМПЕЛ® 400 г/га + ОРАКУЛ® мультикомплекс 1 л/га + ОРАКУЛ® хелат магнію 0,5 л/га + ОРАКУЛ® коламін бор 1 л/га. Врожайність склала 27 ц/га, а прибавка в середньому 25%. 

З 2015 року "ДОЛИНА" почала успішно впроваджувати у виробництво с/г культур нове покоління стимуляторів. Це ультрастимулятор ВИМПЕЛ® 2; екстрауніверсальний препарат для обробки різних типів насіння ВИМПЕЛ®-К 2; створений спеціально для застосування на пасльонових культурах препарат  ПАСЛІНІЙ® і унікальний стимулятор проростання насіння, який не має аналогів у світі, – ПЕРАМ®.

З початку 2016 року для сільгоспвиробників була випущена ціла нова серія компенсаторів макро- та мікроелементів ОРАКУЛ® колофермин, до складу яких входить оригінальний компонент – колофермин.

Стимулятори компанії "ДОЛИНА" вже не перший рік успішно використовуються в Україні, Казахстані, Узбекистані, Таджикистані, Туреччині, Румунії та Італії.

За всю свою майже 20-річну історію існування "ДОЛИНА" завжди позиціонувала себе як виробника, який турбується про споживача своєї продукції таким чином, щоб вкладені в препарати гроші гарантовано поверталися з прибутком завдяки більшому за кількістю та кращому за якістю врожаю.

Детальніше з інформацією про характеристики та застосування продукції групи компаній "ДОЛИНА" можна ознайомитися на сайті компанії: www.dolina.ua.

Петро Коротецький, науковий консультант групи компаній "ДОЛИНА"

*Інформацію розміщено на правах реклами

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Відстрочка від мобілізації по догляду, як і хто може її оформити

Сьогодні ми розглянемо категорії перелік військовозобов'язаних, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації. Згідно Статті 23...

Вода на черкаських пляжах відповідає нормам

Станом на 27 вересня 2024 року фахівці не зафіксували жодних відхилень у якості води на пляжах міста Черкаси. Про...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x