Новини на ВІККАЕкономічні новиниЧеркаським діткам-сиротам влаштували новорічну казку (ВІДЕО)

Черкаським діткам-сиротам влаштували новорічну казку (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

До черкаських дітей-сиріт завітала справжня казка. Із новорічними святами вихованців Черкаського обласного спеціалізованого будинку дитини взялись вітати Дід Мороз та Снігуронька. Із собою привезли лялькову виставу та солодкі дарунки. Що ще – бачили наші кореспонденти.

Щирі оплески та заворожені очі. Такими вихованці Черкаського обласного спеціалізованого будинку дитини зустрічають новорічних гостей.

Окрім святкових персонажів – ще й лялькова вистава. Таку захоплюючу, зізнаються вихователі, їхня малеча ще не бачила ніколи.

Дарина Безпоясна, заступник головного лікаря по медичній частині Черкаського обласного спеціалізованого будинку дитини: "Наши дети раскрылись как никогда. Обычно они являются участниками какого-то праздника. Они сами персонажи, в бальных платьях. А тут они просто отдыхали, раскрепостились и получили массу удовольствия".

Передноворічне свято для малечі влаштували черкаські зв’язківці. До нього готувались більше тижня. І, зізнаються, хоч сценарій відпрацювали до дрібниць, та такого не очікували.

Катерина Килинич, акторка-волонтер: "Ці очі, ось коли вони на тебе дивляться… І тобі не зрозуміло з яких обставин дитина тут знаходиться і як можна було віддати цих малят? Дуже такі емоції просто захлинають. Емоцій дуже багато і діток запам’ятаю надовго".

Окрім емоцій, ще й подарунки. Їх волонтери-зв’язківці збирали усім офісом. Для діточок привезли лише найцікавіше та найсмачніше.

Таке Новорічне диво у Будинку дитини влаштовують вже десять років поспіль.

Наталія Дадівєріна, менеджер із зв’язків із громадськістю компанії "Київстар": "З одного боку тобі важко емоційно, але ти розумієш, що ти даруєш частинку свого тепла, ти даруєш частинку своєї позитивної енергії. І саме тим ти допомагаєш дитині відчути, що світ холроший навколо неї, він її любить. І ти тим самим привносиш в життя цієї дитини позитив".

Цікаво, що у 2015 році корпоративному театру Київстар виповнюється шість років. Цьогоріч його учасники покажуть новорічні вистави у п’яти містах – Києві, Львові, Одесі, Черкасах та Дніпропетровську – для понад 2 000 діточок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Жителька Золотоніського району вкрала гроші та витратила їх на азартні ігри

Жительці Золотоніського району висунули підозру у незаконному заволодінні чужим майном із використанням електронних систем та вчиненні ряду інших правопорушень....

На Уманщині попрощаються із загиблим воїном

Громада Уманщини попрощається із військовослужбовцем Сергієм Дзюбенком, який загинув, захищаючи Україну. Про це повідомили в пресслужбі Уманської міської ради. Захисник...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x