Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаські дітлахи представили "Візерунки новорічних свят" (ВІДЕО)

Черкаські дітлахи представили "Візерунки новорічних свят" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Ангели, зірки, пташки та ще з десятки новорічних та різдвяних символів. Черкаські дітлахи представили "Візерунки новорічних свят". Свої роботи маленькі майстри презентували у Художньому музеї. Для деяких ця виставка дебют. У чому побачили свято маленькі художники – далі у сюжеті.

Витинанки, малюнки, святкові прикраси та новорічні іграшки. Більше тридцяти робіт виставляють вихованці черкаських художніх студій. Кожна виконана у різному стилі, та усі на теми зимових свят. Школярка Катя виготовила різдвяну зірку. За матеріал вона узяла звичайні пластикові трубочки, до роботи поставилась з душею. Дівчина навіть вірить у чудодійну силу своєї поробки.

Катя Дахненко, вихованка Зразкової художньої студії "Сходинки": "Якщо будуть такі зірки у кожному домі, то буде щастя".

7-річний Кирил теж вірить у різдвяні дива. Його робота "Горобець крокує в гості", виконана гуашшю. І це уже не перша серйозна картина. Та саме ця – на удачу, переконує художник.

Кирило Востріков, вихованець художньої студії "Сузір’я": "Мені ця пташка принесе щастя".

10-річна Поліна для виставки освоїла паперове мистецтво. Ним уже займається кілька років. Для цієї передноворічої експозиції зробила – Козу. Аби виготовити її, дівчинка витратила кілька місяців.

Поліна Метеля, вихованка Зразкової художньої студії "Сходинки": "Я робила з пап’є-маше її. Шила костюм – робила оце. Обличчя їй розмалювала. Чобітки зробила".

Виставка "Візерунки зимових свят" – то спільна робота двох художній студій. Їхні керівники говорять: маленькі митці кілька місяців готували свої роботи.

Галина Тимошенко, керівник Зразкової художньої студії "Сходинки" БМЦ: "Діти дуже стараються. Є маленькі діти, які перший раз виставляються, є дорослі, які уже не вперше виставляються. То вони знають вимоги Художнього музею. І звичайно, і вони прагнуть, аби роботи їхні були найкращі".

Ольга Курська, керівник художньої студії "Сузір’я" БМЦ: "Я думаю вам так понравилось сегодня, как все выглядит уже в зале, что многие захотят уже планировать следуюющую выставку".

Дитячі роботи нікого не залишать байдужими, переконують досвідчені черкаські митці. Бо у них є справжній дух українських новорічно-різдвяних традицій. Переконатися у цьому черкащани зможуть увесь наступний рік, виставка триватиме до грудня року прийдешнього.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Жителька Золотоніського району вкрала гроші та витратила їх на азартні ігри

Жительці Золотоніського району висунули підозру у незаконному заволодінні чужим майном із використанням електронних систем та вчиненні ряду інших правопорушень....

На Уманщині попрощаються із загиблим воїном

Громада Уманщини попрощається із військовослужбовцем Сергієм Дзюбенком, який загинув, захищаючи Україну. Про це повідомили в пресслужбі Уманської міської ради. Захисник...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x