Новини на ВІККАВіККА-новиниЧому Сергій Одарич полюбив тишу

Чому Сергій Одарич полюбив тишу

-

- Advertisment -

Краще перестрахуватися, ніж мати клопіт із опонентами. Вирішив Сергій Одарич і заявив: відсьогодні він припиняє агітаційну діяльність. Передвиборча кампанія що далі, то брудніша та небезпечніша для кандидата. Провокаційні листівки, поява “двійника” чинного мера та скарга до ТВК – перші ластівки нечесної конкуренції. Аби слова та дії кандидата Одарича не стали приводом для судових позовіві чергових скарг, останній тиждень виборчої лихоманки він не зустрічатиметься з виборцями та не братиме участі в дебатах і масових заходах. Утім, переконаний: це не завадить йому та його команді перемогти на виборах.

Так званим «першим камінцем» у свій бік кандидат назвав недільну скаргу “двійника” чинного мера до ТВК. Одарича Сергія Олександровича не влаштували заяви Сергія Олеговича щодо його персони. Утім, члени комісії клопотання відхилили. Аби уникнути подібних ситуацій і не дати жодного шансу опонентам «чіплятися» до його слів або дій, Сергій Одарич в пік виборчих перегонів вирішив діяти в спокійнішому темпі.
Сергій Одарич, кандидат на посаду міського голови м. Черкаси: «Відсьогодні я припиняю будь-яку активність».
Кандидат переконаний: таке рішення не вплине на результат голосування. Під час тих зустрічей із жителями міста, які вже відбулися, чинний мер переконався у своїй популярності:
Сергій Одарич, кандидат на посаду міського голови м. Черкаси: «Відчувається підтримка, тому я впевнений у перемозі нашої команди».

Сергій Одарич додав, що для Черкас підготовлений сценарій зриву виборів.
Сергій Одарич, кандидат на посаду міського голови м. Черкаси: «Перша сюжетна лінія: зрив виборів у місті, вже обробляють членів виборчих комісій. Інший напрямок роботи – пошук шляхів зняття з перегонів моєї кандидатури. Третій – зняти “Партію Вільних Демократів” із виборів взагалі».
Не виключає кандидат і можливості визнання результатів виборів недійсними. Однак запевнив: його команда, в якій чимало професійних юристів, боротиметься за прозорий вибір городян.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах затримали підозрюваного у крадіжці та зберіганні наркотиків

Днями на вулиці Надпільна поліцейські отримали повідомлення про ймовірну крадіжку мобільного телефону, банківської картки та речей черкасця. Про це...

Черкаські поліцейські затримали чоловіка, який приставав до неповнолітніх дівчат

Поліцейські Черкас встановили особу чоловіка, який чіплявся до неповнолітніх. Зараз тривають слідчі дії, чоловіка допитують слідчі Черкаського райуправління поліції...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x