Новини"Центр підтримки молоді" відкрили у Черкасах

"Центр підтримки молоді" відкрили у Черкасах

-

- Advertisment -

У Черкасах відкрили "Центр підтримки молоді", який створюватиме широкий простір для реалізації потенціалу молоді у громадсько-політичному житті міста. Про це повідомили департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

За словами голови Черкаської студентської ради Олександра Гергеля, головне завдання центру – створити широкий простір для реалізації потенціалу молоді у громадсько-політичному житті країни й міста та її підтримка у бізнес-починаннях, наданні безоплатної юридичної та психологічної допомоги.

Як зазначила начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ольга Сисоєва, відкриття "Центру підтримки молоді" справді на часі, міська влада всіляко сприятиме його роботі, зауваживши, що також розроблені грантові молодіжні проекти, які дають можливість реалізувати активній молоді власні задуми. За необхідною консультацією можна звертатися як  в "Центр підтримки молоді", так і в управління у справах сім'ї, молоді та спорту Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.  

Заплановано, що "Центр підтримки молоді" працюватиме з 14.00 до 18.00  з понеділка по п’ятницю за адресою: м. Черкаси, вул. О. Дашковича, 19  на базі ГС "Агенція підтримки підприємництва та інвестицій".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські дітлахи показали, яким вони бачать Космос.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x