НовиниМіносвіти планує оновити склад викладачів англійської мови на Черкащині

Міносвіти планує оновити склад викладачів англійської мови на Черкащині

-

- Advertisment -

Для забезпечення якісного процесу викладання англійської мови необхідне оновлення особистого складу вчителів та викладачів англійської мови. Про це йдеться у плані заходів щодо підсилення вивчення англійської мови на період до 2020 року, що за повідомленням прес-служби МОН, був ухвалений за засідання уряду 10 березня. Про це повідомили у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Зокрема, у плані заходів щодо підсилення вивчення англійської мови зазначається, що інтеграція вітчизняної освіти до європейського та світового освітнього простору потребує володіння іноземними мовами на якісно новому рівні.

У Міносвіти зазначають, що затверджений план заходів складений з урахуванням вимог сучасного глобалізованого, інформаційно-технологічного суспільства та зорієнтований на модернізацію системи підготовки педагогічних працівників, удосконалення системи післядипломної освіти вчителя, запровадження міжнародних стандартів оцінювання для учнів, студентів, вчителів і викладачів.

Також у МОН підкреслюють, що існує нагальна потреба оновлення системи методичної підготовки майбутнього вчителя, що передбачає насамперед розроблення нових стандартів для всіх рівнів вищої освіти.

На сьогодні в Україні обов’язкове проходження курсів підвищення кваліфікації для вчителів проводиться один раз на 5 років. В той час як світова практика розвинутих країн рекомендує 2-3 рази в рік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на початку квітня черкаські школярі підуть на канікули.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Банк дасть Черкасам 15 млн євро на нові тролейбуси

Черкаська міська влада, комунальне підприємство «Черкасиелектротранс» та Європейський банк реконструкції та розвитку уклали угоду про підготовку кредитного фінансування. Черкасам...

Черкащина відправила 118-й бригаді безпілотники та РЕБ-станції

Під час останнього траншу підтримки від Черкащини для оборонців передали два комплекти безпілотних авіаційних комплексів по 50 БпЛА кожен...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x