НовиниУ черкаському тролейбусному парку – напружена ситуація

У черкаському тролейбусному парку – напружена ситуація

-

- Advertisment -

Працівники тролейбусного парку скаржаться на нестерпні умови роботи, а керівництво ніяк на це не реагує. Замість того, щоб шукати хоч якісь компроміси воно нав’язує свою думку колективу. Про це на своїй сторінці у Facebook пише член при громадській раді КП "Черкасиелектротранс" Валерій Мироренко.

"Наразі завдяки непродуманим рішенням керівництва зростає напруга в робочому колективі. Старі (але на ходу) тролейбуси ставлять на так звану "консервацію", мотивуючи це тим, що ці тролейбуси чекатимуть нових водіїв, які зараз навчаються у Києві. Але навчається лише 6 осіб, а на консервацію пішло вже близько 20 тролейбусів. Водіїв примусово знімають з машин, де вони працювали по одному і пересаджують на інші тролейбуси працювати в парі, що суттєво впливає на заробітну плату", – йдеться у повідомленні.

Також Валерій Мироненко стверджує, що тролейбуси, які ставлять на "консервацію" відбираються за незрозумілою схемою. Виходить, що тролейбуси, які мають більш менш належний стан, не випускаються на лінію.

"Cкладається така ситуація, що завдяки недолугим діям "керівництва" кількість рухомого складу (незважаючи на 8 тролейбусів "Богдан" та 15 "БКМ") не збільшується, а навпаки зменшується. Тролейбуси масово ставляться на консервацію. Водіям створюють морально не стерпні умови роботи. А керівництву те все байдуже", – скаржиться він.

Як повідомляв сайт vikka.ua, хами на дорогах обурили черкаських тролейбусників.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині в аварії загинув водій мопеда

На Золотоніщині в результаті аварії загинув водій мопеда – відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Автопригода сталася 20...

На Черкащині родина депутата викупила будівлю колишньої сільради

На Черкащині підприємство, до якого має відношення родина депутат Черкаської обласної ради Ігоря Новицького, придбало будівлю колишньої сільради в...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x