Новини на ВІККАВіККА-новиниСвято наближається

Свято наближається

-

- Advertisment -

Святковий настрій уже почали створювати в Черкасах. У місті встановили головну ялинку – на театральній площі. За розміром вона така сама, як і минулоріч. Лише прикрасять її по-іншому. Другу міську ялинку встановили за обласною державною адміністрацією. Її прикрасять черкаські дітлахи. Урочисте відкриття призначено на 3 грудня. Губернаторську ж ялинку – на Соборній площі посеред двох кулеподібних фонтанів – відкриють набагато пізніше – 19 грудня. Деталі – в сюжеті.

Відзначати новорічні свята в Черкасах почнуть заздалегідь. Перші урочистості заплановані на 3 грудня. У цей день відкриють головну ялинку Черкас – на театральній площі. Нині триває її встановлення та прикрашання. Урочисто свої вогники головна зелена красуня запалить о 16.00 у суботу.
Ірина Топчій, директор департаменту освіти та гуманітарної політики МВК: «Одночасно з цим ми плануємо відкрити новорічне містечко у сквері «Юність», називаємо його «Лапландія». На маленьких черкасців чекає сюрприз – запрошення в Лапландію. Це такий невеличкий сюрприз від «Дирекції парків».
Ще одну ялинку встановили у сквері за обласною державною адміністрацією. Поки що її не прикрашали. Це в урочистій атмосфері робитимуть учні черкаських шкіл. Зелену красуню вони наряджатимуть іграшками та гірляндами, виготовленими власноруч. Розпочнеться дійство о 12.00 у суботу.
Ірина Топчій, директор департаменту освіти та гуманітарної політики МВК: «Одночасно з цим буде проведена виставка-продаж поробок, цікавих прикрас, новорічних подарунків, виготовлених теж власноруч».

Разом із тим, розповіла директор департаменту освіти Ірина Топчій, школярі та дошкільнята створюватимуть новорічний настрій у своїх навчальних закладах. У місті вже оголосили конкурс із однойменною назвою. Тож дітлахи змагаються, хто найкраще прикрасить свій садок або школу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x