Новини на ВІККАВіККА-новиниДошка пошани: рятівник життів

Дошка пошани: рятівник життів

-

- Advertisment -

Він працює там, куди молодь іти не хоче. Бо відповідальність величезна, а винагорода – мізерна. Лікар Станції швидкої допомоги Володимир Гарбузенко майже чотири десятки років не полишає свій пост. Він день у день вирушає на поміч черкасцям. Історією про рятівника життів ВІККА-НОВИНИ продовжують цикл сюжетів «Дошка пошани». У них за героїв – звичайні черкасці, які щодня творять рідне місто. Розповідає Вікторія Курченко.

Щодня він рятує до півтора десятка життів. І так уже 37 років поспіль.
Володимир Гарбузенко, старший лікар зімни Станції швидкої допомоги м. Черкаси: «Моя мама була медиком, то я з дитинства навчився робити укольчики, дивився, як все треба робити. Так і став лікарем. Закінчив київський інститут».
За фахом Володимир Гарбузенко – педіатр. Реаніматологом став після закінчення спеціальних курсів. За його трудовим шляхом можна вивчати історію розвитку швидкої допомоги в Черкасах. Він ще пам’ятає, як місто мало аж 306 тисяч жителів. Зараз Володимир Миколайович в авторитеті і в колег, і в керівництва.
Наталія Хомченкова, заступник головного лікаря Станції швидкої допомоги м. Черкаси: «Він постійно працює над собою, підвищує свій професійний рівень. І, звичайно, використовує ці знання, щоб передавати молодим спеціалістам швидкої допомоги – і лікарям, і фельдшерам».
Серед лікарів «швидкої» не буває випадкових людей. Тут працюють лише сильні особистості. Робота ж бо складна, розповідає Володимир Гарбузенко. Щоденний стрес і постійні переїзди – це шкода власному здоров’ю. Та ще й працю лікаря зараз не надто цінують. Та попри це пан Володимир, вже будучи на пенсії, своїй справі досі вірний.

Володимир Гарбузенко, старший лікар зімни Станції швидкої допомоги м. Черкаси: «Я її люблю за те, що от прийдеш наморений додому і згадуєш: а ти ж комусь сьогодні допоміг. За це тобі кажуть: «Спасибі, ми вам вдячні».
І за першим викликом він знову і знову вирушає рятувати черкасців.

P.S. Якщо знаєте людей, достойних нашої «Дошки пошани», телефонуйте 35-31-64. І ми розкажемо про них усім Черкасам.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x