НовиниНа Черкащині поліцейські затримали серійних убивць

На Черкащині поліцейські затримали серійних убивць

-

- Advertisment -

Черкаьскі поліцейські затримали зловмисників, які скоювали нападали на літніх людей. Про це повідомляє прес-центр ГУНП у Черкаській області.

Зловмисники скоювали напади на одиноких пенсіонерок на території Черкаської та інших областей України. Вони проникали в помешкання під виглядом соцпрацівників, їх вбивали та грабували. 

На початку серпня у місті Черкаси з різницею в три дні, сталося два вбивства. В обох випадках жертвами нападників були літні самотні пенсіонерки, 23-го та 39-го року народження. Їх зв’язали, побили та обмотали голову скотчем від чого через брак повітря потерпілі померли. Зловмисники в цей час спокійно грабували їхні помешкання. Схожий почерк та виявлені сліди вказували, що діє одна й та сама особа або група осіб.

Опрацьовуючи матеріали справи та моніторинг схожих кримінальних правопорушень по Україні, оперативники з’ясували, що схожі напади вчинено ще в Кіровоградській області та в Канівському районі. В обох цих випадках потерпілі літні жінки за сімдесят, вижили. Вони і надали слідству детальний опис підозрюваних та схему, за якою вони діяли.

Як розповіли потерпілі, напад на них вчинили двоє осіб: жінка близько тридцяти років слов’янської зовнішності і чоловік близько 25 років ромськоїнаціональності. До помешкання жертв першою заходила жінка, яка представлялась працівником пенсійного фонду. Переконавшись, що жертва в будинку сама, кликала спільника, який чекав біля входу. Разом зв’язували потерпілих, обмотували голову скотчем, забирали всі цінності та тікали, залишаючи стареньких помирати.

Нині поліцейські  перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення схожих кримінальних правопорушень на території України.

Підозрюваних заарештовано, їм загрожує максимальне покарання.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах судять чоловіка. який розстріляв молоду компанію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Антициклон «SERKAN» приносить теплу та сонячну погоду на Черкащину

Завдяки антициклону «SERKAN» у регіоні збережеться сонячна і малохмарна погода з комфортними літніми температурами. Про це повідомляє Черкаський обласний...

На Черкащині ліквідували ще одне несанкціоноване сміттєзвалище

У відповідь на звернення громадян Екологічна інспекція зобов’язала Городищенську міську раду ліквідувати стихійне сміттєзвалище. Про це повідомляє Державна екологічна...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x