НовиниВідомий телеведучий отримав відзнаку від очільника Черкащини

Відомий телеведучий отримав відзнаку від очільника Черкащини

-

- Advertisment -

Знаменитий журналіст і справжній патріот України, автор і телеведучий програми "Машини часу" на 5-у каналі Андрій Охрімович отримав відзнаку "Холодний Яр" – посвідчення за номером 120 підписав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Про це інформує "Козацький край".

Таким чином відзначено надзвичайно великий внесок тележурналіста 5-го каналу у створення циклу авторських телепрограм, які популяризують Визвольну боротьбу в Україні та історичну спадщину нашого народу. Зокрема, великий акцент у програмах "Машини часу" було зроблено на історію боротьби Холодного Яру за визволення від московського ярма, тож відзнака "Холодний Яр" стала дуже символічною для Охрімовича…

Нагадаємо: влітку 2014 року Андрій Охрімович потрапив до лікарні – під час робочої поїздки до Львова у нього стався приступ інсульту.

Нині Андрій Охрімович – у Києві, відомий телеведучий досі не може розмовляти і проходить курс реабілітаційного лікування (черговий етап – у Польщі, навесні цього року), а це потребує значних фінансових витрат.

Закликаємо усіх небайдужих допомогти коштами, спрямувавши їх на рахунок дружини пана Андрія у "Приватбанку": 5168755602476463. Уляна Глібчук.

Свого часу, побувавши у Холодному Яру, де будується козацька церква Святого Праведного Петра Калнишевського, Андрій Охрімович сказав: "У холодноярській церкві Калнишевського я відчуваю ту точку, знайшовши яку, можна зрушити світ на краще. А ще вона мені схожа на грізний меч, який здатний захистити майбутнє України…" Ми бажаємо панові Андрію якомога швидшого одужання і чекатимемо на нього в гості до Холодного Яру. Разом зрушимо світ на краще, разом захищатимемо майбутнє України!

Довідка: Андрій Охрімович – уродженець Волині. Від перших днів незалежності України 12 років поспіль працював над авторськими програмами на Радіо Свобода. Ще п’ять років був ведучим Національної телекомпанії України, автором історико-документального циклу"Далі буде". Після приходу до влади Януковича, коли один із нових чиновників телебачення з усмішечкою заявив Охрімовичу: "Етаво "Далі буде" дальше нє будєт!", пан Андрій залишив телеканал і з ідеєю нової авторської програми "Машина часу" знайшов підтримку на 5-у каналі. Його програми досі відроджують історичне минуле України, утверджують самодостатність нації і підтримують віру у завтрашній день. Недаремно "Машина часу" – одна з найрейтинговіших програм 5-го каналу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, журналіста із Черкащини закатували четверо киян.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Вода на черкаських пляжах відповідає нормам

Станом на 27 вересня 2024 року фахівці не зафіксували жодних відхилень у якості води на пляжах міста Черкаси. Про...

Жителька Золотоніського району вкрала гроші та витратила їх на азартні ігри

Жительці Золотоніського району висунули підозру у незаконному заволодінні чужим майном із використанням електронних систем та вчиненні ряду інших правопорушень....

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x