НовиниПохід до салону краси у черкащанки закінчився лікарняним ліжком...

Похід до салону краси у черкащанки закінчився лікарняним ліжком (ФОТО)

-

- Advertisment -

Нова зачіска, що ледь не коштувала власного життя. Експеримент зі зміною кольору волосся, в одній із уманських перукарень, завершився лікарняним ліжком, повідомляє "Вечірня Умань". Ніна, що стала жертвою халатного відношення перукарів, поділилась своїм гірким досвідом.

"Перукарню мені порадили знайомі, так, як я не місцева, нестала шукати нічого іншого і відправилась в салон. Але там на мене чекала не нова зачіска, а жахливе розчарування. Перукарю одразу показала зачіску яку я хочу, на що мені відповіли: "все зробимо". Хотіла стати шатенкою, а перетворилась на руду "красуню" з опухлим від алергії на фарбу обличчям.

Так, як у дівчини було омбре (коріння темне кінці білі) перукар сказала, що для рівномірного кольору волосся їй потрібно висвітлити. Ніна погодилась, але попередила майстра, що шкіра у неї надзвичайно чутлива, і сприймає лише дорогі та якісні засоби. 

"Після кількох годин процедур, перед собою в дзеркалі я побачила не ефектну шатенку, а руде чудовисько, яке коштувало мені 450 гривень, при цьому перукар відмовився перефарбовувати, і я пригнічена і розчарована повернулась додому", – сказала уманачанка.

Уже під вечір потерпіла себе не впізнала у дзеркалі: все обличчя набрякло, шия і вуха покрились пухирцями, і до жаху свербіла голова.

"Три дні по лікарнях, кілограм таблеток десятки уколів і крапельниць – це все стало наслідком діяльності перукаря, що коштували мені 670 гривень. Наступним моїм експериментом стануть скарги на перукарню", – зауважує Ніна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка виявила "черв’яка" у пачці дитячого соку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x