Новини на ВІККАВіККА-новиниВундеркінди з пелюшок: дворічні черкащани заговорили англійською (ВІДЕО)

Вундеркінди з пелюшок: дворічні черкащани заговорили англійською (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Вони ще не знають української, та вже говорять англійською. Мова йде про маленьких черкаських вундеркіндів. У свої 2-3-ри роки малеча з рекордною швидкістю освоює іноземну мову. Унікальні курси для найменших черкащан організувала місцева викладачка. Та навіть встановила власний рекорд – англійською заговорила її найменша півторарічна учениця. На незвичайному занятті побувала наша Вікторія Хамаза.

У свої два-три роки ця малеча вже знає з десяток кольорів та відтінків англійською. Хоча з першого погляду може здатися, що дітлахи просто бавляться, насправді – вони вчать іноземну мову.

У свої три роки Ліза вже має чималий словниковий запас. У мовному арсеналі дівчинки не лише український лексикон, а й чимало англійського. За кілька місяців занять вона освоїла з сотню нових іноземних слів, каже її мама.

Юлія Драга, жителька м. Черкаси: "Заняття проводяться дуже в інтерактивній формі, що дитині легко сприймати. Вдома точно так. Вона всім цікавиться, вона питає,як буде англійською все, що бачить. Це дуже приємно".

Перейшли на англійську і в родині Коломійців.

На курси іноземної Тетяна віддала обох своїх дітей. Її донька Квіткослава у групі наймолодша. У свої півтора року дівчинка вже розуміє та навіть вимовляє англійські фрази. Та все намагається наздогнати старшого брата, каже Тетяна.

Тетяна Коломієць, жителька м. Черкаси: "Вдома, у побуті, він використовує фрази або словосполучення. Я бачу результат. Вона тягнеться, у мові Квіткослави присутні українські та англійські слова. Наприклад: пострибати на батуті, вона каже "jump".

Незвичайні курси іноземної – то ідея черкащанки Олена Шапарєвої. За три місяці занять їй вдалося закохати в англійську з десяток маленьких містян. Раніше жінка викладала англійську в університеті. Та у декретній відпустці дещо змінила аудиторію. І вже має чим похвалитися.

Олена Шапарєва, викладач англійської: "От Квіті півтора роки, вона мене дуже здивувала, коли я їй сказала англійською,щоб вона пішла взяла пазли і вона виконала мою команду стовідсотково. Дивлячись, що цікаво дітям, я коригую програму".

Олена переконує: таке ненав’язливе вивчення іноземної мови неабияк допоможе малечі у початкових класах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Жителька Золотоніського району вкрала гроші та витратила їх на азартні ігри

Жительці Золотоніського району висунули підозру у незаконному заволодінні чужим майном із використанням електронних систем та вчиненні ряду інших правопорушень....

На Уманщині попрощаються із загиблим воїном

Громада Уманщини попрощається із військовослужбовцем Сергієм Дзюбенком, який загинув, захищаючи Україну. Про це повідомили в пресслужбі Уманської міської ради. Захисник...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x