НовиниМіліція "зацікавилась" черкаськими свободівцями (документ)

Міліція "зацікавилась" черкаськими свободівцями (документ)

-

- Advertisment -

Голова обласної організації ВО "Свобода" Андрій Куча отримав листа від обласного управління міліції. В ньому правоохоронці просять надати списки черкаських партійців-свободівців, а також інформацію щодо них.

Зокрема, в міліції хочуть знати, де живуть члени черкаського осередку "Свободи", номери їхніх телефонів, місце робити, рід занять і наявність транспортних засобів.

Також правоохоронці цікавляться, чи сплачують оренду за приміщення свободівці і просять на це документальне підтвердження.

Голова обласної організації Андрій Куча заявив, що персональної інформації про партійців здавати не збирається. Він переконаний: МВС займається "не тим".

"Я – людина законослухняна і не збираю персональних даних. А якщо вони в мене випадково і були, то зникли випадково, якраз перед приходом такого ж чолов'яги ще в часи Януковича. І більше я їх не поновлював. Знову МВС займається не тим, чим треба. Якщо вам треба керівники, то йдіть в управління юстиції. Керівники в нас публічні люди", – сказав Куча.

Лист стосується подій 31 серпня. Нагадаємо, того дня Верховна Рада ухвалила поправки до Конституції України у першому читанні. За це проголосували 265 депутатів. У той день під Радою зібралися противники ухвалення закону. Здебільшого це були свободівці. Після ухвалення закону відбулися сутички між мітингувальниками та правоохоронцями. З натовпу невідомий кинув у міліціонерів гранату, внаслідок чого троє з них затримали. Від вибуху постраждало і 13 черкаських працівників міліції.

За метання гранати було затримано екс-бійця батальйону "Січ" Ігоря Гуменюка, а також іще кількох фронтовиків.

Юрія Сиротюка у справі про заворушення під Верховною Радою 31 серпня заарештували на 60 днів. Останні сесії міськради до виборів відбувались із вивішуванням плакату із вимогою звільнити Сиротюка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x