НовиниНа Черкащині cуддя-хабарник продовжує займати свою посаду (ФОТО)

На Черкащині cуддя-хабарник продовжує займати свою посаду (ФОТО)

-

- Advertisment -

Уманський суддя Людмила Горячківська, яку звинувачують у корупції, не відсторонена від посади та продовжує ухвалювати судові вироки. Про це повідомляють правозахисники "Стоп корупції".

"Суддя, проти якої порушено три кримінальні провадження щодо звинувачення у хабарництві та зловживання службовим становищем, працює в Умані. Засідання щодо звинувачення судді проходять у Гайсині. А сама пані Горячківська цього дня має проводити засідання в Умані. Відстань між цими двома містами близько 80 кілометрів", – уточнюють правозахисники проекту.

Правозахисники "Стоп корупції" поїхали до Умані та Гайсина.

"В Уманському міському суді помічниця Горячківської ввела в оману журналістів, повідомила про те, що суддя наразі перебуває у нарадчій кімнаті і судове засідання затримується. Насправді о 10.00 стало відомо, що пані суддя-звинувачувана подалася до Гайсина – відповідати перед законом за свої справи", – розповідають активісти.

У Гайсині на скандальну суддю чекали правозахисники та журналісти "Стоп корупції".

"Подив та паніка підозрюваної у корупції не мала меж, коли вона побачила відеокамеру та фірмові футболки "Стоп корупції". Вона разом з адвокатом намагалися заборонити відеофіксацію судового засідання", – діляться правозахисники.

Під час перерви, коли суддя пішла в нарадчу кімнату, правозахисники висипали на стіл перед підсудною купу сувенірних купюр. "Кажуть, ви берете хабарі? Ось Вам наш "хабар"!" – заявив правозахисник Ігор Бондарчук.

"З пані Горячківською сталася справжня істерика. Вона навіть хотіла викликати правоохоронців, які б мали покарати правозахисників.

"Ми нічого не порушували. Нікого не ображали. Судове засідання не зірвали. Перфоманс із демонстраційним "хабарем" для судді відбувся під час перерви. А отже причин для виклику поліції не було", – коментує ситуацію правозахисник Ігор Бондарчук.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкаській міськраді перевіряють всі управління і департаменти на корупцію.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x