Новини на ВІККАПолітичні новиниВолодимир Зубик: «Я звітуватиму раз у півроку про те,...

Володимир Зубик: «Я звітуватиму раз у півроку про те, що вдалося виконати»

-

- Advertisment -

Про поїздку за кордон діти, учасники черкаського хору при музичному училищі мріяли роками. І ось – заповітна мрія здійснилася. У руках керівника хору – сертифікат на поїздку. Благодійний фонд «Лицем до лиця» дбає не лише про комунальні та фінансові проблеми, а й про потреби духовні.

Наталія Шмараєва-Гожа, керівник хору Черкаського музичного училища: «Ми вже багато років збираємось відвідати хоровий конкурс. Для нас це дуже важливо. Результати хорового мистецтва – це виховані діти, духовно збагачені й вони заслуговують на те, щоб їм допомогли належним чином, підтримали. І допомогли у поїздці».

Кандидат у народні депутати Володимир Зубик упевнений – за політиків мають говорити їхні реальні справи, а не порожні обіцянки. Щодня парламентарій провозить зустрічі з черкащанами у різних населених пунктах області. Людей турбують переважно соціальні негаразди, каже кандидат у депутати.

Володимир Зубик, кандидат у народні депутати по виборчому округу №195: «Мало хто з кандидатів у депутати може взяти сміливість підписати соціальну угоду в якій є перелік господарських справ, проектів, які повинні вирішити. Це серйозні інфраструктурні проекти. Я таких соціальних контрактів уклав уже 4. Це і проведення газопостачання, і ремонт доріг, і будівництво шкіл. Я на себе взяв багато зобов’язань. Якщо буду обраний депутатом, я звітуватиму раз у півроку про те, що вдалося виконати».

Людям потрібні гарантії і допомога, переконаний Володимир Зубик. А тому парламентарій розробив новаторський законопроект.

Володимир Зубик, кандидат у народні депутати по виборчому округу №195: «Цікавий закон, який я хочу запропонувати на розгляд, – це закон про відкликання депутата. Відповідно до нього буде регламентовано порядок, згідно з яким кожен кандидат у депутати повинен буде складати соціальний контракт. І, якщо за період перебування його у Парламенті, він не виконає 50% своїх зобов’язань, то третини його виборців вистачить, аби зняти його з парламентського крісла. І замінили іншим».

Лише в такий спосіб, переконаний Володимир Зубик, можна запобігти корупції та поліпшити соціальний клімат у країні. А головне – допомогти кожному українцю.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x