НовиниНа Черкащині поліцейські розкрили вбивство

На Черкащині поліцейські розкрили вбивство

-

- Advertisment -

У Чигиринському районі перехожі виявили обгоріле тіло чоловіка. Поліція в результаті розшуку встановило особу вбивці чоловіка, ним виявився знайомий потерпілого, який заборгував йому кошти. Про це інформує прес-служба ГУНП в Черкаській області.

До Чигиринського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів, які знайшли обгоріле тіло чоловіка. На місце події негайно прибули правоохоронці. Оглянувши тіло потерпілого експерти виявили 5 ножових поранень, а також сліди від шин коліс автомобіля. Опитавши очевидців події, поліцейські дізналися, що люди помітили підозрілий автомобіль, який на великій швидкості їхав з місця де було виявлено труп чоловіка. Правоохоронці встановили особу власника автівки, ним виявився 40-річний місцевий житель. Чоловік переховувався від правоохоронців в лісі де його відшукали та затримали.

Як з’ясувалося, він вбив товариша під час спільного розпиття напоїв через борги – зловмисник був винен потерпілому  5000 гривень та 350 доларів США, які нещодавно позичив. Тіло вивіз за околиці міста та щоб позбутися доказів облив бензином та підпалив.

За даним фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Як повідомив сайт vikka.ua, у черкаському парку місцеві жителі знайшли закривавлене тіло.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсменки вибороли нагороди Кубка України з фехтування

На Кубку України з фехтування, що відбувся в Києві, черкащанка Дар’я Гонцова здобула золоту медаль, а Софія Головкіна —...

У Черкасах стартує опалювальний сезон для населення

Відзавтра, 24 жовтня, у Черкасах розпочнеться опалювальний сезон для населення. Про це повідомив міський голова Анатолій Бондаренко. Відповідне рішення ухвалили...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x