Новини на ВІККАЕкономічні новини«ПриватБанк» запустив продаж квитків на футбол через «Приват24»

«ПриватБанк» запустив продаж квитків на футбол через «Приват24»

-

- Advertisment -

«ПриватБанк» запустив нову послугу для футбольних уболівальників – продаж квитків на домашні ігри провідних українських клубів через інтернет-банк Приват24. Як повідомили в банку, сьогодні в інтернеті можна за одну хвилину купити квитки на ігри київського «Динамо», донецького «Шахтаря» та дніпропетровського «Дніпра».

«Ми зробили все, щоб похід на футбольні матчі був справжнім святом, а вболівальникам не доводилося більше добиратися до кас стадіонів і займати місце в чергах, – говорить керівник бізнесу «Електронні квитки» «ПриватБанку» Христина Кармазіна. – Квитки у «Приват24» – це швидко, надійно, без комісії і перекупників».
У найближчих планах банку – розширення списку стадіонів і спортивних арен, на які можна купити квитки через «Приват24». Уже в жовтні ця послуга буде доступна вболівальникам харківського «Металіста». «Ми будемо раді впровадити цю систему для всіх видів спорту, – зазначає Христина Кармазіна. – Це послужить їх популяризації та підвищенню відвідуваності».
Щоби купити квиток на найближчу гру своєї команди, досить обрати у «Приват24» меню «Квитки», назву клубу, необхідний матч, сектор і місце на стадіоні. Після оплати з карти залишається роздрукувати квиток із «Архіву футбольних квитків», скласти його по пунктиру та сканувати на турнікеті стадіону. Також придбати квитки на футбол можна в більш 8900 терміналах самообслуговування «ПриватБанку», які є в будь-якій точці України.
«ПриватБанк» першим серед українських банків впровадив продаж футбольних квитків на матчі ФК «Дніпро» через свої відділення, термінали самообслуговування та інтернет у 2010 році. На сьогодні через електронні канали продається 70% усіх квитків «Дніпро-Арени». У середині 2013 року стартував продаж квитків на футбольні матчі ФК «Шахтар» і ФК «Динамо» через термінали самообслуговування «ПриватБанку».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині в аварії загинув водій мопеда

На Золотоніщині в результаті аварії загинув водій мопеда – відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Автопригода сталася 20...

На Черкащині родина депутата викупила будівлю колишньої сільради

На Черкащині підприємство, до якого має відношення родина депутат Черкаської обласної ради Ігоря Новицького, придбало будівлю колишньої сільради в...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x