Новини на ВІККАСпортивні новиниФутболістам «Славутича» знову не вдалося здобути перемогу в домашньому...

Футболістам «Славутича» знову не вдалося здобути перемогу в домашньому поєдинку

-

- Advertisment -

Футболістам черкаського «Славутича» знову не вдалося здобути перемогу в домашньому поєдинку. Цього разу підопічні Ігоря Петрова на стадіоні в Білозір’ї не змогли здолати «Енергію» з Нової Каховки. Матч завершився внічию – 2:2. Причому господарям двічі довелося відігруватися. Після 10 турів «Славутич» перебуває на третьому рядку турнірної таблиці.

 

Уже перша атака могла принести «Славутичу» успіх. Однак Олександр Шимко після пасу Романа Мироненка з гострого кута не влучив у рамку. А ось гості на 13-ій хвилині свій шанс використали. Гарібян зі штрафного поцілив у «дев’ятку» воріт Тимура Чоларії. Після пропущеного м’яча черкащани створили кілька непоганих нагод. Проте ні Полтавець, ні Ушаков забити не змогли. Та все ж незадовго до перерви Євген Ушаков зрівняв рахунок, скориставшись скидкою Романа Полтавця.

Другий тайм славутівці також почали активно. Знову на вістрі атаки перебували Ушаков і Полтавець, яким відверто не щастило. Небезпечно з дальньої дистанції пробивав Захаревич. А ось новокаховці на 60-ій хвилині удруге в матчі вийшли вперед. Комягін скористався неузгодженістю дій захисту «Славутича» та змусив господарів знову починати з центру поля. Майже відразу Полтавець вразив ворота «Енергії», однак арбітр цей гол не зарахував. Та все ж нашим землякам у середині другого тайму вдалося ще раз зрівняти рахунок. Ярослав Захаревич влучно пробив у нижній кут із-за меж штрафного майданчика. На останніх хвилинах футболісти «Славутича» влаштували штурм воріт суперника. Утім бажаного результату він господарям не приніс.

Чергова втрата очок коштувала черкащанам другого місця в турнірній таблиці. У середу «Славутич» зіграє на виїзді з аутсайдером – стрийською «Скалою», яка в гостях несподівано забила три «сухі» м’ячі лідеру другої ліги – «Миру».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині в аварії загинув водій мопеда

На Золотоніщині в результаті аварії загинув водій мопеда – відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Автопригода сталася 20...

На Черкащині родина депутата викупила будівлю колишньої сільради

На Черкащині підприємство, до якого має відношення родина депутат Черкаської обласної ради Ігоря Новицького, придбало будівлю колишньої сільради в...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x