Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаську вулицю Козацьку нарешті реконструюють

Черкаську вулицю Козацьку нарешті реконструюють

-

- Advertisment -

Бездоріжжю – бій. «Митниця» нарешті матиме ще одну проїзну вулицю – Козацьку. Через прорахунки будівельників щоразу після дощу мікрорайон опинявся у водному полоні. Бо зливової каналізації не мають більшість тамтешніх доріг. Зарадити проблемі в мерії були не проти. Проте грошей у бюджеті бракувало. Та ось вже два тижні на Козацькій тривають ремонтні роботи. Де міські керманичі знайшли понад 11 мільйонів гривень на реконструкцію дороги, розкаже Наталя Кириленко.

Вулицю Козацьку місцеві жителі вже давно охрестили річкою. Повноводною вона стає після кожного дощу.
Любов Павлівна, мешканка будинку по вул. Козацька, 9: «Коли великі дощі, то тут неможливо ні пройти, ні проїхати. Тут скільки автобусів заливали свої мотори. У нас будинок багатоповерховий, аж до під їзда була вода, їй нема просто куди діватися».
Проектувальники у свій час вулицю збудувати збудували. А от про зливову каналізацію геть забули. Таких вулиць сьогодні в Черкасах багато. Щоб виправити цей прорахунок містобудівників, у бюджеті коштів завжди бракувало. Та допомогли муніципальні облігації. Цьогоріч місто випустило їх аж на 60 мільйонів гривень. За них, серед інших вулиць, ремонтують і Козацьку.
Олексій Леонов, заступник міського голови м. Черкаси: «Тут буде прокладена зливова каналізація, діаметром 400 мм, на глибині від 2,3 м до 1,1 м. Ми направимо всі зливові води вбік річкового вокзалу та вріжемося в існуючу зливову каналізацію».
Тут з’явиться і вуличне освітлення. Це планують зробити до кінця цього року. А вже навесні 2012-го, запевняють у мерії, на Козацькій розширять проїжджу частину, покладуть новий асфальт, а також збудують велодоріжки. Таке перевтілення вулиці місту коштувало понад 11 мільйонів гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x