Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркащанка зібрала в себе вдома близько сотні тварин

Черкащанка зібрала в себе вдома близько сотні тварин

-

- Advertisment -

15 видів гризунів, 10 видів птахів і 5 видів хижаків. І все це під одним дахом. Усіх їх зібрала в себе вдома біолог із Черкас Ірина Путіліна. У її міні-зоопарку одночасно проживають понад 100 різних тварин. Серед них і екзотичні голі морські свинки скіні, сови-сіпухи, дегу, тхори, носухи та свійські коти й собаки. До кожної тварини жінка має підхід. У чому секрет міцної дружби між людиною та братами нашими меншими – в сюжеті далі.

Будинок черкащанки Ірини схожий на рукавичку з казки. Адже тут вміщається величезна кількість тварин. Найголовніший серед цих хвостатих розбишак – носуха Шеф. Його завдання в будинку – день і ніч бешкетувати.

Ірина Путіліна, власниця тварин: «Вот такой товарищ. Ну, они очень компанейские, главное, что у них проказы – на первом месте…».

Ось ці малята, схожі на маленьких бегемотиків, – ще одна гордість Ірини. Екзотичні морські свинки скіні – надзвичайна рідкість для України. Вони абсолютно голі, дуже теплі та видають оригінальні звуки.

Ірина Путіліна, власниця тварин: «В уходе она очень простая, но она кушает в два раза больше, чем обычная морская свинка, поскольку ей надо согревать свое тело чем-то».

Сови, папуги, бурундуки, дегу, тхори та інші. Усі ці екзотичні та свійські тварини в господарстві Ірини живуть скрізь – і в будинку, і на вулиці. Для кожного із братів менших дівчина створила особливі умови та має свій підхід.

Ірина Путіліна, власниця тварин: «Я для них – авторитет, я их не боюсь, всех люблю. Они это знают, поэтому мне с ними очень просто».

Мама Ірини її любов до тварин розділяє. І згадує: ще з дитинства донька тягнула додому все, що траплялося їй на шляху.

Любов Путіліна, мама: «Всех букашечек, всех таракашечек, всех она приносила и домики им с коробок строила. Душа у человека такая. Знаете, даже если животное старенькое, она их никуда не девает, пока своей смертью не умрут, пока не пришло время».

Сама ж 40-річна Ірина зізнається: тварин відчуває на інтуїтивному рівні.

Ірина Путіліна, власниця тварин: «Это на уровне подсознания, потому что это не поддается какому-то объяснению, просто любишь его, знаешь».

Сьогодні в Іри вже проживає більше ста різних тварин. Вирощує та виховує пухнастиків дівчина і для себе, і на продаж. У майбутньому вона планує і надалі розширювати свою колекцію. Адже впевнена: тварини – це найкращі друзі людини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині цього тижня запанує «бабине літо»

Пік похолодання на Черкащині, який розпочався 17 жовтня, минув. Якою буде погода цього тижня – повідомляють на сторінці Черкаського...

Черкаські депутати зустрілися з представниками ПП «Надія» та громадськості щодо реконструкції «Будинку з грифонами»

Під час розгляду петиції до Черкаської міської ради з приводу здійснення реконструкції будівлі на Замковому узвозі члени депутатської комісії...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x