Новини на ВІККАВіККА-новини100 економічних злочинів за 9 місяців

100 економічних злочинів за 9 місяців

-

- Advertisment -

100 економічних злочинів у сфері оподаткування. Саме стільки злодіянь викрили податкові міліціонери Черкащини за 9 місяців роботи. Більшість із виявлених злочинів, кажуть, тяжкі й особливо тяжкі. Серед них – ухиляння від сплати податків, створення конвертаційних центрів і фіктивних фірм. Більше інформації – в сюжеті.

Податкові міліціонери звітують за 9 місяців своєї роботи. Кажуть: за цей час вони активно боролися з недобросовісними платниками податків і розкривали економічні злочини.

Сергій Вінник, 1-ий заступник голови, начальник УПМ ДПС у Черкаській області: «Під час проведення оперативно-пошукових заходів податковими міліціонерами на Черкащині викрито 100 злочинів економічного спрямування».

Серед викритих злодіянь – більшість тяжких та особливо тяжких, підсумовують податківці. Усього вони спрямували до суду з півсотні кримінальних справ. За цей час податкові міліціонери припинили діяльність десяти фіктивних фірм і двох конвертаційних центрів. Ці структури допомагали підприємцям знаходити шпарини в податковому законодавстві.

Сергій Вінник, 1-ий заступник голови, начальник УПМ ДПС у Черкаській області: «Надавали послуги іншим суб’єктам підприємницької діяльності для мінімізації податкового навантаження. Проводили слідчі дії по цих суб’єктах. Вилучено 370 тисяч гривень і заблоковано до 100 тисяч на рахунках».

Серед пріоритетних напрямків роботи податкових міліціонерів – протистояння кіберзлочинності, пов’язаній із ухилянням від сплати податків, незаконне відшкодування ПДВ під час експортно-імпортних операцій і контроль за надходженням коштів до місцевих бюджетів.

Сергій Вінник, 1-ий заступник голови, начальник УПМ ДПС у Черкаській області: «Протягом 9 місяців ми порушили 6 кримінальних щодо суб’єктів господарської діяльності, які не сплатили податки з фізичних осіб».

Щоби покращити ситуацію в державі, податкові міліціонери постійно розробляють нові методи боротьби з економічною злочинністю. Зокрема, про це йшлося на останньому професійному форумі в Одесі. На ньому податкові міліціонери України виступили з ініціативою створення міжнародної системи обміну інформацією про фінансові злочини, формування спільної електронної бази даних економічних злочинців і створення координаційних структур.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на історичній будівлі з’явилася скульптура легендарному коту (ФОТО)

На історичній будівлі готель «Словянський» на одному із балконів з’явилася скульптура коту, який жив тут понад 100 років тому....

Священники розповіли про свої плани на недобудову у центрі Черкас (ВІДЕО)

Музей  Російсько-Української війни переїжджає до незавершеного приміщення дзвіниці Свято-Михайлівського гарнізонного храму. У дзвіниці уже є приміщення, які можна використовувати....

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x