Новини на ВІККАПолітичні новиниСоціальна допомога населенню

Соціальна допомога населенню

-

- Advertisment -

Кандидат у народні депутати по 195-му виборчому округу Володимир Зубик продовжує підписувати з черкаською громадою соціальні угоди. Цей документ містить заходи, спрямовані на покращення соціального захисту населення. Серед них: подолання безробіття, впровадження системи пільг для інвалідів, пенсіонерів та малозабезпечених сімей. Також документ містить заходи для покращення розвитку бізнесу, підтримки молоді та юнацтва, з модернізації житлово-комунального господарства, покращення матеріально-технічної бази освітніх закладів тощо.

Володимир Зубик, кандидат у народні депутати України по виборчому округу № 195: «Дві перші ми підписали в районних центрах Чорнобай, Драбів. Соціальна угода містить ряд господарських проектів, які я, як кандидат у народні депутати, беру на себе зобов’язання виконати».

Черговий документ соціального партнерства кандидат у народні депутати днями підписав з керівниками 3-х комітетів самоорганізації населення – мікрорайонів «Південний», «Перемога» та «Привокзальний». Соціальною угодою кандидат у нардепи зобов’язався допомогти вирішити одну з болючих проблем черкасців. А саме: добудувати у місті глибинний колектор, що проходить від вулиці Хоменка до Мисливського узвозу. Він дасть можливість зменшити кількість витоків в Дніпро. Також розвантажить існуючі мережі зливової каналізації та очисні споруди «Чорний яр».

Володимир Зубик, кандидат у народні депутати України по виборчому округу № 195: «Це задача багатомільйонна. За оцінками експертів це від 50 до 400 мільйонів. Я на себе таке зобов’язання беру. Я переконаний, що черкащани від цього тільки виграють».

Соціальні угоди, говорить Володимир Зубик, з територіальними громадами свого округу має підписувати кожен, хто претендує на депутатство у Верховній Раді. Відповідний законопроект про соціальну угоду він має намір подати на розгляд до Парламенту одразу, як стане депутатом.

Володимир Зубик, кандидат у народні депутати України по виборчому округу № 195: «Я в тому проекті передбачу, щоб кожен кандидат склав такі соціальні угоди. Якщо він їх не виконає впродовж року, то 30% виборців були тією кількістю виборців, яка могла б відкликати його».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаській області знищили 14 дронів під час тривалої повітряної тривоги

Понад 10 годин Черкаська область перебувала під загрозою з повітря. За цей час оборонці неба знищили 14 ворожих БпЛА....

У Черкаському рибоохоронному патрулі пояснили за навігацію: питання до військових

Заборону навігації в Кременчуцькому водосховищі (крім човнів промислових рибалок) ініціювали військові. Були видані відповідні розпорядження військовою адміністрацією. Подібна ситуація...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x