Інформація та аналітикаАкцентиАкценти: ВО "Черкащани"

Акценти: ВО "Черкащани"

-

- Advertisment -

Волонтери, бійці АТО, громадські активісти, науковці, аграрії та підприємці – усі разом об’єдналися у Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ", аби опікуватися долею рідного краю. Член Політичної ради "Всеукраїнського об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ" Петро Душейко переконує, люди, а не політична орієнтація творять долю країни.

Петро Душейко, член Політичної ради "ВО "ЧЕРКАЩАНИ": "Ми хотіли, щоб на наступних виборах, ми не знали, які тоді ще будуть вибори, щоб кожна громада, починаючи із села, селища і міста побачила людей, особистостей, які будуть не продажні, які будуть патріотами, які постійно проживатимуть на цій території, які зроблять свій внесок у розвиток чи бізнесу, якщо вони бізнесмени, чи освіти, якщо вони освітяни чи охорони здоров’я, якщо вони в охороні здоров’я".

Підтримує "Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ" і голова обласної ради Валентина Коваленко. Бо, на її думку, жителям області нині потрібно обєднуватися, аби навести лад на Черкащині.

Валентина Коваленко, голова Черкаської обласної ради: "Правда, досить загравань із різного роду партіями, які десь змобілізовуються у тому чи тому регіоні, а ми самі свої. І ми знаємо, що нам робити у своїй Черкащині, ми Шевченків край. Ми маємо показати той процес об’єднання, ми маємо показати те, що саме тут проблеми, які б не виникали, але вони вирішуються тими підприємцями, тими освітянами, медиками".

"Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ" не має керівництва зверху, говорить секретар Політради.

Анатолій Семинога. Анатолій Семинога, секретар Політичної ради "ВО "ЧЕРКАЩАНИ": "Сьогодні виникає абсолютна необхідність створення партії, яка будується не зверху, не з київських кабінетів, а саме знизу".

"Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ" це єдина сила, заявляє Павло Карась, яка говорить про проблеми краю та їх вирішення.

Павло Карась, секретар ради Черкаської міської організації "ВО "ЧЕРКАЩАНИ": "Коли ми це не зробимо, не зробимо зараз, то із кожним роком це робити і ставати усе важче. Тому я тут і я хочу це змінити. І я знаю, що ці зміни назріли у місті і міська еліта готова до цих змін".

До таких змін готові й самі черкащани. Адже більшість з них підтримує ідею об’єднання черкащан в єдину політичну силу. Це показують дані опитування 25 тисяч жителів області ,проведеного волонтерами ВО "ЧЕРКАЩАНИ".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах попрощалися з матросом, який загинув на Донеччині

У Черкасах відбулося прощання з 27-річним матросом Олександром Леновицьким, який героїчно загинув на Донеччині, захищаючи Україну. Про це повідомляє...

У Каневі підвищать тариф на воду через зростання вартості електроенергії

З 1 листопада для жителів Канева зросте тариф на водопостачання та водовідведення — з 63,60 грн до 73,50 грн....

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x