Новини на ВІККАВіККА-новиниБойовик по-тальнівськи: гонки зі стріляниною

Бойовик по-тальнівськи: гонки зі стріляниною

-

- Advertisment -

Бойовик по-тальнівськи. Місцеві жителі стали свідками не кіношних, а реальних гонок із стріляниною. Тальнівські ДАІшники намагалися зупинити жовті «Жигулі», на які в міліцію поскаржилися люди. Адже за кермом авто був нетверезий 27-річний молодик. У компанії таких самих пасажирів. Правоохоронці діяли оперативно. Та зупинити втікачів вдалося далеко не з першої спроби. Усі подробиці перегонів дивіться в сюжеті.

27-річний тальнівчанин, будучи добряче напідпитку, разом із двома товаришами поповнив запаси спиртного в селі Корсунка та направився до міста на шаленій швидкості. Про небезпечні жовті «Жигулі» місцеві повідомили в міліцію. Правоохоронці зреагували оперативно. На в’їзді в Тальне на порушників уже чекали працівники ДАІ. Та п’яні гонщики зігнорували вимогу зупинитися. І помчали в місто.
Розпочалося переслідування. Авто-втікач виконувало небезпечні маневри в центрі міста, створюючи загрозу безпеці громадян і порушуючи правила дорожнього руху.
Назар, свідок: «Я переходив дорогу на пішохідному переході та побачив, як на великій швидкості рухається авто жовтого кольору, відскочив назад, бо думав, що переїдуть зараз. За цим авто їхали працівники ДАІ, які його наздоганяли».
П’яний «шумахер» намагався відірватися від погоні.
Віталій Каюк, начальник ВДАІ Тальнівського РВ УМВС: «Інспектор ДПС Мовчан зробив 3 попереджувальні вистріли. З’їхав під міст на ґрунтову дорогу. Біля річки Гірський Тікич ніхто не проживає. І працівники ДАІ вирішили застосувати зброю. Вони стріляли по колесах, пошкодили заднє ліве. Але водій не зупинився та знову виїхав у центр міста».

Погоня за п’яними набула нових обертів. Зрештою, небезпечне авто вдалося наздогнати та зупинити. Утім порушники чинили опір правоохоронцям. Найбільше дісталося патрульній машині.
Олег Ступник, старший інспектор ДПС: «Під час затримання порушники побили камінням лобове скло, пробили маячки. Вони кидали каміння і по авто, і по нас».
Водія затримали на місці, а от двом його пасажирам вдалося втекти. Їх знайшли згодом. Усі були напідпитку. У крові горе-«шумах ера» було 0,8 проміле алкоголю.
Водій: «Не зупинився, бо просто не захотів. Шкодую не дуже…».
На водія-втікача складено три адміністративні протоколи. Його притягнуть до відповідальності за злісну непокору працівникам міліції. А прокуратура Тальнівського району нині перевіряє правомірність застосування табельної вогнепальної зброї правоохоронцями.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах проведуть благодійний рок-концерт

На площі біля Черкаської міської ради відбудеться безкоштовний благодійний концерт на підтримку ЗСУ популярного українського рок-гурту KOZAK SYSTEM. Про...

На Черкащині за літо шість шкіл припинили свою діяльність

За словами начальника обласного управління освіти Валерія Данилевського, упродовж літнього періоду в області шість шкіл зупинили свою діяльність, шість...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x