Новини на ВІККАВіККА-новини"ВІККА" святкує свій день народження (ВІДЕО)

"ВІККА" святкує свій день народження (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Журналістом не можна бути з дев’ятої до шостої чи з понеділка по п’ятницю. Це на собі відчувають ВІККівці. Вони роботі віддаються на повну. Різні покоління вже 24 роки поспіль готують провідний регіональний медійний продукт. Як працюється нинішньому колективу та хто його привітав, – розкаже Яна Федоровська.

Привітальне відео та хештег #ВІККА24! Саме стільки цьогоріч святкує компанія. Сотні містян висловили своє поздоровлення телеканалу. Серед них ведучі, лікарі, вчителі, банкіри, музиканти, діти та навіть вагітні.

Так долучаються до вікківського конкурсу. За привітання телеканал роздає подарунки. Усі учасники будуть з призами, а найкреативніший – отримає срібний патріотичний кулон. Своє "вітаю" іменинниця отримує і в соцмережах, і наживо. Вікківці теж висловлюють поздоровлення.

Аліна Дєвляшкіна, випусковий редактор: "Я пришла на телекомпанію, когда мне было 18 лет. И я здесь 9 лет. Для меня это жизнь, это второй дом, вторая сім’я".

Ірина Малюкова, журналіст: "Це не робота, бо на заробіток журналіста ніхто в нашому місті не живе. Це передовсім задоволення. Від того, що ти спілкуєшся з людьми, від того, що ти допомагаєш людям. Дуже круто коли ти знімаєш сюжет, а на наступний день людям дають тепло наприклад. Коли депутати тебе слухають, а не навпаки, і коли ти їм вказуєш на якісь огірхи і вони те виправляють, це справді круто".

Катерина Тарандушка, менеджер з реклами: "Цікава робота, приємні люди, нові знайомства і щодня якісь нові емоції".

Телеканал активно розвиває і власний інтернет-ресурс. Наразі вікківський сайт один з найпопулярніших на Черкащині.

Єлєна Щепак, редактор сайту: "Бачиш якусь подію, оцінюєш її не з погляду того, що відбулося, а що, це ж новина, треба швидко написати, сфотографувати. Потім думаєш, куди ти потелефонуєш далі, щоб отримати коментарі. Від цього коригується твоє життя і сприйняття світу".

Вікторія Лут, директор ТОВ ТРК "ВІККА": "Дорогі глядачі, діліться з нами своїми темами у соцмережах, також можете телефонувати, ми завжди радо сприймаємо конструктивну критику. Від цього ми стаємо кращими, а нам з вами цікавіше".

Ваше привітання телеканал чекає до 17 вересня. Тоді і визначать кращого.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Боксерка із Черкащини битиметься з вірменкою за звання чемпіонки Європи

Черкащанка Тетяна Довгаль здобула перемогу у чвертьфіналі Чемпіонату Європи з боксу U-23. Далі - бій за звання чемпіонки Європи....

У Черкасах відмінили продаж кінотеатру: хто ініціював скасування аукціону

Сьогодні, 18 жовтня, у Черкасах мав відбутися аукціон із продажу будівлі колишнього кінотеатру «Романтик». Проте депутати Черкаської міської ради...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x