Новини на ВІККАВіККА-новиниПривітали медійників

Привітали медійників

-

- Advertisment -

Обласні чиновники привітали медійників. Урочистості для працівників телебачення, радіо та зв’язку провели в «Будинку вчителя». Там за високу професійну майстерність, сумлінну працю та трудові досягнення владці роздавали грамоти та подяки. Дісталося й кореспондентам ВІККА-НОВИН.

До Будинку вчителя потроху збирається люд. Телевізійники, радійники та зв’язківці йдуть на урочистий захід із нагоди професійного свята. Колеги спілкуються між собою та обмінюються вітаннями. У залі представники професії не лише з міста. На святкування приїхали працівники телебачення, радіо та зв’язку з районів. Спочатку до слова запрошують голову облради Валерія Черняка та заступника губернатора Юрія Тимошенка.
Юрій Тимошенко, заступник голови Черкаської ОДА: «Кожен із вас робить вклад у розбудову нової Черкащини. Реформи Президента втілюються за допомогою вас».
До слів вітання приєднався і представник Нацради з питань телебачення та радіомовлення в Черкаській області.
Олексій Чернишов, представник Національної ради з питань телебачення та радіомовлення в Черкаській області: «Я хотів би привітати тих працівників, які лишаються за кадром, тих, кого не видно. Низький вам уклін і подяка».
Зі сцени промовці пригадували тих, хто стояв у витоків радіо, телебачення та зв’язку. Говорили про проблеми, перспективи та досягнення.
Григорій Загоруй, директор Черкаської філії концерну «РРТ»: «На сьогодні практично на всій території України розгорнута мережа цифрового телебачення. Глядачі будуть дивитися 32 програми, з них 10 – у високій якості».
Між вітаннями для радійників, зв’язківців і телевізійників співали та танцювали.

За професійну майстерність, сумлінну працю та досягнення у професії журналісти отримали грамоти, відзнаки та подяки від обласної влади та Національної спілки журналістів. Відзначили і працівників телеканалу «ВІККА».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x