Новини на ВІККАВіККА-новиниНа Черкащині активізувалися магазинні крадії

На Черкащині активізувалися магазинні крадії

-

- Advertisment -

Магазинні крадії активізувалися. Цьогоріч на Черкащині зловмисники скоїли майже шістдесят розбійних нападів на супермаркети, магазини й офіси. Злодії брали все, що, на їхню думку, не так лежало. Продукти харчування крадії збували торговцям біля Центрального ринку, а побутову техніку та мобільні телефони здавали місцевому бізнесмену в Дніпропетровську. Так непрохані гості гуляли магазинами не один місяць. Тепер на їхній діяльності правоохоронці поставили крапку. Подробиці – в наступному сюжеті.

Нещодавно черкаські правоохоронці затримали в Чорнобаї групу осіб, які полювали за чужим майном. Організатором злочинної групи виявився колишній ув’язнений. Допомагав йому співкамерник. До справи вони долучили ще двох таксистів. На їхньому рахунку – 36 крадіжок у магазинах Черкащини.
Леонід Бойко, заступник начальника УМВС України в Черкаській області: «Був замах на скоєння крадіжки з магазину. Завдяки працівникам міліції помітили таксі, воно почало тікати. Вдалося, але вже була зафіксована марка машини, колір».
Потому правоохоронці активізували свою роботу. Уже через два дні в Чорнобаївському районі патруль у складі працівників карного розшуку та працівників ДАІ помітив таксі, схоже на розшукуване.
Леонід Бойко, заступник начальника УМВС України в Черкаській області: «Коли таксі почало рухатися, працівники ДАІ почали переслідувати його, затримали. У таксі були речові докази. Вони вкрали з магазину ноутбук і там деякі ще речі».

Вони встигли вкрасти не лише побутову техніку, а й продукти харчування.
Олег Яременко, перший заступник начальника Чорнобаївського РВ УМВС України в Черкаській області: «За місцем їхнього проживання проведені обшуки, вилучено багато речей, викрадених із магазинів. Брали все те, що потрапляло під руки, злочинці не нехтували нічим».
Господар магазину й не сподівався на швидке розкриття злочину.
Микола Лактіонов, житель смт Чорнобай: «Коли мене визвали в райвідділ, я міг одне в них спитати, що я вам зробив погане, у відповідь я почув, що всі хочуть жити».
Зловмисник зізнався, що крадіжки планували заздалегідь. Порушити закон їх змусив брак грошей.
Підозрюваний: «Сожалею о содеянном, не было другого выхода, детей кормить надо, правительство может грабить людей и не платить им зарплату».
Наразі проти крадіїв порушили кримінальну справу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x