Новини на ВІККАВіККА-новиниВільні Демократи йдуть у депутати

Вільні Демократи йдуть у депутати

-

- Advertisment -

Партія Вільних Демократів висунула свого кандидата на посаду міського голови. Ним став чинний мер Черкас Сергій Одарич. Його кандидатуру партійці підтримали одностайно. Оприлюднили на зборах і список кандидатів у депутати Черкаської міської ради від вільних демократів. Із ким Сергій Одарич йтиме на вибори, знає кореспондентка ВІККА-НОВИН Ольга Скорик. Більше – в наступному сюжеті.

У повній бойовій готовності та майже в повному складі черкаські вільні демократи зійшлися на збори міської організації. Із сорока – присутні тридцять чотири партійці. Мандатна комісія доповідає про легітимність.
Після формальних процедур, відразу до найголовнішого – висування кандидатів у мери. Зі своїм вибором вільні демократи навіть не вагалися – це політик із розумом, досвідом і характером. Свою політичну кар’єру, син із сім’ї науковців, розпочав ще в студентські роки. За активну участь у демократичних перетвореннях країни Сергій Одарич поплатився навчанням. Та не зупинився.
Ольга Швець, голова Черкаської міської організації Партії Вільних Демократів: «Першою перемогою став саморозпуск комсомольської організації університету, найчисельнішої в Україні, і створення Асоціації студентських організацій. Через кілька місяців вони утворили в університеті осередок Народного Руху. 1989 року відбулася остання хвиля відрахувань студентів за політичні переконання. Сергій, разом із кількома однодумцями, був змушений полишити навчання».

Кандидатуру Сергія Одарича на посаду міського голови вільні демократи підтримали одностайно.
Попри позитивні зміни в місті, працювати є над чим, переконані партійці. Потрібно навести лад із дорогами, які від початку будували з порушеннями, завершити роботу в галузі безперебійного тепло- та водопостачання, підвищення якості наданих послуг.
Сергій Одарич, почесний голова Партії Вільних Демократів: «Я переконаний, нам спільними зусиллями вдасться ці проекти завершити. Але, завершуючи одні, в нас буде виникати бажання робити наступні кроки. Бо команда наша молода та дивиться не на 1-3 роки, а на далеку перспективу. Ми будемо спільно працювати задля нашого міста».
Обрали вільні демократи і кандидатів у депутати до Черкаської міської ради. У команді Одарича і політики, і медики, і вчителі, і бізнесмени, і спортсмени та громадські діячі. За кожного голосували окремо. Своїх однодумців Сергій Одарич відразу застеріг – ця виборча кампанія буде непростою.
Сергій Одарич, почесний голова Партії Вільних Демократів: «Уже готуються, шиються білими нитками кримінальні справи. Багатьох із нас очікує зустріч із правоохоронними органами в період виборчої кампанії. Уже ми були свідками заяв керівників правоохоронних органів, ляпали язиками, що десь хтось до якоїсь кримінальної відповідальності притягнутий. Хоча немає ні справ, ні обвинувачень, нічого іншого».
До виборів вільні демократи готові: обіцяють конкурувати чесно, своїми програмами й ідеями.
Сергій Одарич, почесний голова Партії Вільних Демократів: «І будемо перемагати!»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Дві сім’ї з Канева отримають матеріальну допомогу після пожежі

У Каневі двом сім’ям, які постраждали внаслідок пожежі, виділили 120 тисяч гривень матеріальної допомоги. Про це повідомляє пресслужба Канівської...

Побиття ветерана у Смілі: справа перебуває під контролем

Справа із побиттям ветерана у Смілі тримається під контролем поліції і народного депутата України Олександра Завітнєвича. «Як і обіцяв, тримаю...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x