НовиниЗ’явилася постанова, що засвідчує зняття з виборів "Вільних демократів"...

З’явилася постанова, що засвідчує зняття з виборів "Вільних демократів" (документ)

-

- Advertisment -

Черкаська міська виборча комісія скасувала реєстрацію всього списку "Партії вільних демократів". Про це йдеться в постанові комісії № 100, від 10 жовтня 00.10 хвилин.

Так, комісія постановила внести зміни до постанови № 26 від 27 вересня 2015 року шляхом виключення пункту один та пункту два з її результативної частини. Там ідеться про реєстрацію 31-го кандидата в депутати від "ПВД", інформує ОПОРА.

Зокрема в постанові йдеться про таке: "Враховуючи, що постанова Черкаської міської виборчої комісії Черкаської області № 25 від 27.09.2015. "Про відмову в реєстрації кандидатів в депутати в багатомандатному окрузі з виборів депутатів Черкаської міської ради від 23.09.2015 р., включених до виборчого списку Черкаської міської організації "Партії вільних демократів" скасована, а суб'єктом подання після набрання законної сили рішення суду не було виправлено упущення та неточностей в документах, ухвалення Черкаською міською виборчою комісією будь-якого рішення щодо реєстрації кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Черкаської міської ради стало неможливим, через відсутність правових підстав.

Такі обставини призвели до невизначеного Законом України "Про місцеві вибори" статусу осіб, включених до виборчого списку Черкаської міської організації "Партії вільних демократів", та втрачання підстав ухвалення пунктів першого та другого постанови Черкаської міської виборчої комісії Черкаської області № 26 від 27.09.2015. "Про реєстрацію виборчого списку Черкаської міської організації "Партії вільних демократів".

Нагадаємо, що в ніч з п'ятниці на суботу (9 жовтня), Черкаська міська виборча комісія так і не ухвалила рішення щодо реєстрації 12-ти із 43-х кандидатів до Черкаської міськради від Партії вільних демократів і закрила засідання.

Після цього громадські спостерігачі, зокрема спостерігач ОПОРИ, які були присутні на засіданні, та деякі члени комісії розійшлися. За словами члена комісії Тамари Новілової, вона виїхала з будівлі міськради лише близько першої ночі і жодних рішень комісія у цей час не ухвалювала.

Вже відомо, що опісля 10 членів комісії зібралися (загалом їх 17 осіб), проголосували за відкриття нового засідання та ухвалили постанову № 100.

Нині представники ПВД подали відповідну заяву про порушення в правоохоронні органи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x