Новини на ВІККАСпортивні новиниДраматична поразка «Мавп»

Драматична поразка «Мавп»

-

- Advertisment -

Драматичний фінал. У неділю на домашньому паркеті «Черкаські Мавпи» програли БК «Одеса» одне очко на останній секунді матчу. Протягом всієї гри підопічні Холопова лідирували. Найкращі гравці команди-супротивника Дін і Кінг не встигали за непереможним черкаським дуетом Соломон-Стояновські. Активністю та результативністю відзначився також і Пуповіч. Проте це не врятувало черкащан від прикрої поразки. До яких рішучих дій вдався головний тренер «Мавп», щоб вивести команду до перемоги, – дізнаєтеся з наступного сюжету.

Із перших секунд домашньої зустрічі з БК «Одеса» «Черкаські Мавпи» показали, що рішуче налаштовані на перемогу. Навіть агресивний старт супротивників завершився перемогою підопічних Холопова в першій 10-хвилинці – 19:18. Як завжди, черкаську команду рятував улюбленець уболівальників та найрезультативніший гравець Суперліги Уілл Соломон. За гру легіонер набрав 23 очки. Не гірше показали себе Пуповіч із Стояновські. На двох вони назбирали 31 пункт. Хоч гра була й напруженою, ніщо не віщувало біди для господарів паркету. На велику перерву вони пішли, виграючи – 37:31. Вирішальним для обох команд став останній період. Найбільшою помилкою «Мавп» стала наднизька реалізація штрафних – 10 із 22 за гру. Маючи перевагу у 2 очки, за 4 секунди до фінішу помаранчево-чорні втратили шанс на перемогу. Найрезультативніший у цій грі одесит Віллі Дін забив вирішальний трьохочковий із середини поля. М’яч влучив у кошик разом із фінальною сиреною, подарувавши гостям неймовірну перемогу. Гра завершилася із прикрим для «Мавп» рахунком – 75:76. Переповнений радісними емоціями головний тренер одеситів усе ж грою своїх підопічних лишився не надто задоволений.
Олег Юшкін, головний тренер БК «Одеса»: «Мы проиграли подборы. Много ошибок было. Черкассы контролировали игру. Много было ошибок, не свойственных игрокам нашего класса».

Драматична поразка в домашній зустрічі боляче вдарила по психологічному стану черкаської команди.
Олександр Неруш, гравець БК «Черкаські Мавпи»: «Не смогли справиться с Дином – это повлекло такой результат. Больше добавить нечего».
Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Такие поражения убивают команду морально. Но чемпионат еще не закончился. Шансы есть, надо искать возможность потерянные дома очки собрать в гостях».
Недільна гра з Одесою стала останньою для Олександра Шапошнікова та Романа Сокола у складі «Черкаських Мавп». Вони не виправдали довіру тренера. А хто прийде їм на заміну, про це керівництво клубу поки що мовчить.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x