Новини на ВІККАСпортивні новиниЧерлідери готуються дивувати в новому сезоні

Черлідери готуються дивувати в новому сезоні

-

- Advertisment -

Черкаська група підтримки «Golden Ladies» активно готується до нового спортивного сезону. Дівчата планують дивувати містян новими танцювальними постановками. За літо група поповнилася новими танцівницями. Сьогодні черлідери відшліфовують кожен номер.

Щодня група підтримки «Golden Ladies» проводить по декілька годин у тренувальній залі. Дівчата працюють над постановкою нових номерів. За словами тренера групи підтримки Ірини Євченко, це літо було дуже плідним для dсієї команди.

Ірина Євченко,тренер групи підтримки: «Звісно, не втрачаємо можливості розвиватися далі, ми не зупиняємося. У нас практично не було відпустки. Якщо d дівчат і були поїздки кудись, то не більше, ніж на десять днів, і поверталися до роботи. Ціле літо ми виступали на різноманітних заходах».

Ідеї для нових постановок черкаські черлідери продумують до дрібниць. Кожен рух, композицію, пісню ретельно добирають та узгоджують усім колективом.

Ірина Євченко,тренер групи підтримки: «Зараз створюємо нові номери. Уже створили шість нових номерів. Лишилося ще чотири, бо на кожний сезон ми готуємо десять нових номерів. Тому зараз плідно над цим працюємо».

Наталка займається черлідингом уже другий рік. Дівчина говорить: за цей час навчилася багато нового.

Наталія, черлідер: «Дуже давно помітила цей вид танців. Він мене дуже приваблював. Тому вирішила піти саме сюди. Тут дуже дружній колектив. Коли ти приходиш на тренування, то ти завжди щасливий. Я отримаю масу позитивних емоцій».

Сьогодні «Школа черлідингу й танців «Golden Ladies» – єдиний професійний заклад на всю область, де вчать черлідингу. Проте цим дівчата не обмежилися. Нині у школі вивчають близько 10 танцювальних напрямів. Серед них – джаз-фанк, контемп, соло-латина, тай-бо та інші. Стати професійним черлідером сьогодні мають змогу абсолютно всі.

Ірина Євченко,тренер групи підтримки: «Уже є можливість займатися з нульового рівня. Зараз ми проводимо набір дітей із 4 років. Можна приводити як хлопчиків, так і дівчаток. Буде група черлідерів-початківців, які опісля переводитимуться у другий склад. Щоб потрапити в перший склад, потрібно походити у другий і гарно зарекомендувати себе».

Нині дівчата активно готуються до нового сезону та проводять набір нових черлідерів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

2 виступ, три запити і 52 законопроекти: результати роботи нардепа від Черкащини

За 3 роки роботи народний депутат від Черкащини (Золотоніський округ) Віталій Войцехівський зробив 2 виступи (один з місця один...

Хвилиною мовчання Черкащина вшанувала пам’ять полеглих Захисників і Захисниць

Честь Захисникам і Захисницям, які поклали життя за Україну, у хвилині мовчання сьогодні віддали жителі Черкащини. Також вшанували подвиг...

Цікаве:

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x