Новини на ВІККАВіККА-новиниВ обласному кардіоцентрі зводять капличку (ВІДЕО)

В обласному кардіоцентрі зводять капличку (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

В обласному кардіоцентрі взялися лікувати не лише серця, а й душі. Там зводять капличку. Вже обрали місце під забудову. Його освятили та позначили хрестом. Святою водою окропили й нашу Ірину Малюкову.

На цьому місці священики та лікарі вирішили звести капличку. Панотці кажуть: божниця поблизу шпиталів має особливе значення.

Владика Іоан, митрополит Черкаський і Чигиринський: "Самі лікарі знають, що наскільки є віра людини в зцілення, настільки висока й ефективність їхнього медикаментозного або операційного лікування. Хворим людям тяжко знайти церкву, яка далеко розміщена, тому природно, що ми намагаємося наблизити молитву і божественну дію до самої людини, яка її потребує"

Правити тут буде Отець Анатолій. Він і сам рік тому втрапив до кардіоцентру. Говорить: капличка для пацієнтів тут просто необхідна.

Отець Анатолій: "Уперше, коли я відкрив очі, я побачив тих, не побоюсь сказати, матерів, сестер, які оточили мене своєю турботою, повагою. І надали мені ще раз жити. Як уже прийшло більш-менш нормальне здоров’я, я звернувся до Тетяни Леонідівни із питанням: ""А якщо ми на цьому святому місці збудуємо капличку"

Пацієнти божий новобуд чекають із нетерпінням Щоправда, коштів на нього ще не знайшли. Сподіваються на допомогу меценатів.

Світлана Журба, директор Черкаського обласного кардіологічного центру: "Ми своїм колективом спромоглися зібрати кошти для того, щоб створити цей хрест, але я думаю, що таке святе діло завжди знайде людей, які його підтримають. І я просто впевнена, що невдовзі на цьому місці буде прекрасна капличка"

Майбутню капличку нарекли іменем Пантелеймона Цілителя. Із закінченням будівництва планують встигнути до дня цього святого. Тобто вже до середини серпня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени здобули першість на чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO

З 12 по 15 вересня в Тернополі пройшов чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів. Про...

Як голосували депутати Верховної Ради від Черкащини за підвищення податків (РЕЗУЛЬТАТИ)

Верховна Рада України у першому читанні проголосувала за підвищення податків в Україні. Як голосували депутати від Черкащини, дізналися журналісти...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x