Новини на ВІККАВіККА-новиниУ Черкасах у розпалі підготовка до випускного (ВІДЕО)

У Черкасах у розпалі підготовка до випускного (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Перекритий рух та танці просто неба. У Черкасах у розпалі підготовка до шкільного випускного. На Соборній площі вже провели генеральну репетицію. Підглядала за випускниками і наша знімальна група.

Так гамірно та по-святковому музично на Соборній площі не було давно. Черкаських водіїв звідси витисли випускники. Це – репетиція останнього шкільного вальсу. На імпровізованому танцювальному майданчику – випускники 2015-го.

Цьогоріч на головній площі міста вальсуватимуть відразу декілька шкіл. У кожної – своя постановка та хореограф. Свої творчі доробки випускники презентуватимуть одночасно під одну композицію. Найтяжче, кажуть організатори, було зібрати всіх до купи.

Інна Косинкова, завідувачка міського кабінету установ освіти: "Дітям у цьому році нелегко. Багато переселенців із окупованих територій. І, звичайно, діти адаптуються, і коли їх приймають так щиро, і вони беруть участь у загальноміських заходах, вони долучаються до нашої великої освітянської родини"

Поки інші відпочивають, Дмитро та Катерина відшліфовують кожен рух. Зізнаються: випускний вальс стане для обох чи не найвідповідальнішим іспитом. Бо має чимало складних елементів.

Дмитро, випускник: "У більшості це підтримки. Тому, що їх роблять гуртом. Потрібно, щоб не одна людина все робила, а всі разом. Головне – довіряти один одному і не боятися зробити якусь помилку"

Підготовка до випускного неабияк згуртувала їхній клас, каже Катерина. Кожна репетиція – на вагу золота. Бо це ще одна можливість поспілкуватися із однокласниками.

Катерина, випускниця: "Згуртувалися, всі по парах, усі танцюють, все дуже класно. Останні дні – це найкраще, що може бути в школі – це підготовка до випускного, ця атмосфера, сльози на очах"

Натомість Роман більше переймається не вальсом, а прощанням зі школою. Там, зізнається, знайшов справжніх друзів та навчився перших життєвих істин.

Роман, випускник: "Останній тиждень всі тільки і говорять про випускний, про останні дні в школі. Не буде уроків, цієї дружної компанії, всі, звісно, засмучені. Проте, є надія, що все буде краще"

Випускний у Черкасах святкуватимуть 30 травня. Цьогоріч на головній площі міста зі школою прощатимуться близько двох тисяч учнів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Побив до смерті: жителя Черкас судитимуть за бійку

Повідомлено про підозру жителю м. Черкаси, який завдав тілесні ушкодження знайомому, від яких останній помер. Повідомляє Черкаська обласна прокуратура. Повідомлено...

Черкаська поліція розшукує водія, який збив людину і втік

У Черкасах поліцейські розшукують водія, який збив пішохода і втік з місця ДТП. Про це пише Поліція Черкащини. Сьогодні вранці...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x