Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаських платників податків учили нових норм Податкового кодексу

Черкаських платників податків учили нових норм Податкового кодексу

-

- Advertisment -

Податкове просвітництво. Представників бізнесу та місцевих органів виконавчої влади, а також податківців зібрав сьогодні щорічний семінар платників податків. Кращі спеціалісти країни розповідали черкасцям про нові норми Податкового кодексу. Навчання проходило у вигляді семінару. Подробиці – в наступному сюжеті.

У дружній атмосфері стартував цьогорічний семінар для платників податків. Цього разу черкасцям розповідали про нові вимоги чинного законодавства щодо справляння податків.

Олександр Карелін, віце-президент АППУ: «Зміни в законодавстві податковому відбуваються швидше, ніж встигають за ним самі податківці. Оскільки вони творять ці зміни, то вони і розказують людям, як ці зміни застосовувати у своїй роботі на користь того, щоби були сумлінні платники податків».

Учити податкової грамоти черкасців узялися спеціалісти Асоціації платників податків України спільно з податківцями. Аби розтлумачити оновлені нюанси оподаткування, підприємцям роздавали спеціалізовану літературу та читали тематичні лекції. Такі семінари ефективні, говорять черкаські податківці.

Володимир Коломієць, в. о. голови ДПС у Черкаській області: «Особливість цього семінару в тому, що його здійснюють першокласні фахівці Державної податкової служби України. Інформація йтиме з першоджерел щодо застосування чинного законодавства, особливо змін і нововведень».

Під час лекційної частини семінару платники податків дізналися про останні зміни до податкового законодавства й актуальні питання адміністрування.

Володимир Коломієць, в. о. голови ДПС у Черкаській області: «Черкаські платники – високопрофесійні та законослухняні. Бо в нас постійно відбувається збільшення сплати до бюджету. Я вважаю, що основним чинником є те, що ми розповідаємо, як правильно платити податки, а платники сприймають цю інформацію, навчаються та добре сплачують до бюджету».

Такі заняття допомагають не лише роз’яснювати законодавство, а й удосконалювати його, переконані представники Асоціації платників податків. За словами організаторів, усі отримані пропозиції та зауваження податківці врахують при доопрацюванні окремих положень Податкового кодексу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Оборонці Черкащини знешкодили 5 ворожих безпілотників

Оборонці неба на Черкащині в ніч на 24 жовтня знову відбивали ворожі атаки. Є збиті дрони. Про це повідомляє...

У Свято-Михайлівському соборі в Черкасах проведуть в останню путь двох бійців

Перше прощання з військовослужбовцями відбудеться завтра у Свято-Михайлівському кафедральному гарнізонному соборі. Про це повідомляють на сторінці собору.  Прощання відбудеться вже...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x