Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаський колектив «Браво» підкорив міжнародний фестиваль

Черкаський колектив «Браво» підкорив міжнародний фестиваль

-

- Advertisment -

Музичний тріумф. Вихованці зразкової вокальної студії «Браво» Центру дитячої та юнацької творчості вкотре довели: рівних їм немає. Вокалісти взяли участь у міжнародному фестивалі-конкурсі «Зоряний шанс». Там черкасці вразили журі своїми вокальними вміннями та здобули чимало нагород.

Саме ця пісня не лишила байдужими журі міжнародного фестивалю-конкурсу «Зоряний шанс». За неї колектив зразкової вокальної студії «Браво» отримав гран-прі фестивалю. За словами керівника ансамблю Вікторії Самойленко, такий успіх став для них приємною несподіванкою.

Вікторія Самойленко, керівник вокальної студії «Браво»: «Коли молодша група отримала гран-прі, то вражень було дуже багато. Це одна з перших серйозних нагород нашої студії «Браво» за п’ять років існування».

Суперниками черкасців стали співаки не лише з різних куточків України, але й з Росії та Молдови. Проте рівних черкасцям не було. Окрім гран-прі, співаки здобули ще низку призових місць. Зокрема, диплом 2-го ступеня отримала солістка ансамблю Анна Харченко. Дівчинка зізнається: на цьому зупинятися не збирається. Наступного року планує взяти перше місце.

Анна Харченко, солістка ансамблю «Браво»: «Мені сподобалося, що на цьому конкурсі було багато дітей, ми могли подивитися, як інші показують себе на сцені, повчитися чомусь і перейняти їхній досвід. Я хочу навчитися гарно співати й у подальшому стати викладачем вокалу».

Також диплом 2-го ступеня виборола старша підготовча група колективу «Браво». Журі конкурсу вони підкорили музичною композицією під назвою «Смайлик».

Ліана Сулейманова, вокалістка ансамблю «Браво»: «Ми- найкращі. Коли виграли гран-прі, були дуже раді, стрибали навіть від радості».

Валерія Ященко, вокалістка ансамблю «Браво»: «Секунд п’ять я не розуміла, що сталося. Охопила радість, невже ми – найкращі. Перших місць у нас було багато, а гран-прі – це для нас уперше. Для нас це було дуже емоційно. Ми не знали меж своєї радості».

Цьогоріч зразкова вокальна студія «Браво» відзначатиме своє 5-річчя. За час свого існування колектив випустив понад півсотні талановитих співаків. Аби стати гарним вокалістом, на думку керівниці ансамблю Вікторії Самойленко, треба отримувати задоволення від того, що ти співаєш.

Вікторія Самойленко, керівник вокальної студії «Браво»: «Найважливіше, мені здається,- це емоції, які діти отримують у той час, коли співають. Ми стараємося брати такі твори, щоб чомусь навчали, були зі змістом».

Нині вихованці зразкової вокальної студії «Браво» Центру дитячої та юнацької творчості активно готуються до свята Першого дзвоника. Співаки планують дивувати своїх шанувальників новою концертною програмою.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Так ніхто не кохав»: черкаський поет видав збірку поезії

Вийшла нова збірка поезії поета, мовознавця, члена Спілки письменників України - Валерія Маснюка. Видання присвячене коханню, яке поет зустрів...

До трьох років ув’язнення засудили трьох уманчан за ухилення від призову

Трьох жителів Уманського району засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від мобілізації під час особливого періоду. Про...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x