НовиниУ соцмережах псевдоводій маршрутки обіцяє чавити велосипедистів

У соцмережах псевдоводій маршрутки обіцяє чавити велосипедистів

-

- Advertisment -

У групі "Подслушано Черкассы" обговорюють водія маршруту № 36, який притис велосипедиста до бордюру. Тема набрала вже більше сотні коментарів.

"Хочу передати привіт водієві 36 автобусу, який учора о 22:10 по вулиці Смілянська почав просто так притискати велосипедистів до бордюру. Щоб твої рідні не хворіли", – обурився користувач соцмережі.

У гілці обговорення до обурення черкащанина поставились по-різному. Так, одні підтримували дописувача, зазначаючи, що водії авто та маршруток справді по-хамському себе поводять щодо велосипедистів. Інші ж писали, що навпаки велосипедисти самі порушують Правила дорожнього руху.

Опісля до розмови долучився користувач, підписаний як Анатолій Дворєцков. Він заявив, що і є тим самим водієм, що притискає велосипедистів до бордюру. Також у грубій формі він пообіцяв, що продовжуватиме це робити під час своєї наступної зміни – вже післязавтра. Крім того, заявив, що керівництво маршруту навіть підтримує водіїв у таких їхніх діях.

Керівник підприємства "АвтоТюл", якому підпорядковується 36 маршрут, у коментарі кореспонденту vikka.ua заявив, що таких працівників у них немає.

"Такого водія в нас немає. Не могли водії, що працюють у нас на маршруті, такого говорити, – заявив Ігор Ганжа. – Існують Правила дорожнього руху. Водії маршруту першого класу знають, як себе поводити на дорозі перед велосипедистами. Ситуації можуть бути різні, але не думаю, що наші водії можуть притискати велосипедистів".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

До трьох років ув’язнення засудили трьох уманчан за ухилення від призову

Трьох жителів Уманського району засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від мобілізації під час особливого періоду. Про...

На Черкащині зафіксували майже 70 випадків гострих кишкових інфекцій за тиждень

Згідно з результатами щотижневого моніторингу інфекційної захворюваності в Черкаській області зареєстровано 68 випадків захворювань на гострі кишкові інфекції. Про...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x