НовиниВ Умані – скандал через журналістку, що виступила на...

В Умані – скандал через журналістку, що виступила на "новоросійському" телебаченні (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

В Умані розгорівся скандал довкола "журналістки Олени", яка в ефірі сепаратистського телебачення розповіла про те, що в місті не надто підтримують військових, а про Майдан воліють узагалі не згадувати.

Відео з'явилося на Youtube-каналі News-Front.

"90 % моїх знайомих раніше підтримували Майдан, а зараз хіба 10 % людей ще говорять про нього. Про це зараз намагаються вже не говорити", – заявила Олена.

"Зараз про війну теж намагаються не згадувати. Все обмежується розмовами про те, що "петю чи васю вчора забрали на навчання, а потім відправлять на Донбас". Щодо підтримки, то якщо волонтери ще минулого літа збирали якісь пожертви, люди не скупились, давали гроші. Зараз по магазинах стоять банки, але люди не дуже активно кидають туди кошти. Дехто з моїх знайомих навіть обурюється людям зі скриньками. Мовляв, невідомо, куди ці кошти йдуть", – додала журналістка.

Жінкою, що спілкувалася із сепаратистським ЗМІ, виявилася місцева журналістка Олена Марченка. Як пише "Вечірня Умань", містяни впізнати завдяки її голосу.  А в спілкуванні з журналістами вона зізналася, що інтерв’ю взяли таки в неї. Олена не вважає, що її  інтерв'ю викривляє дійсність і може спровокувати дестабілізацію політичної ситуації. Журналістка впевнена, що кожний має право на свою власну думку. І не приховує, що має контакти із представниками ДНР.

На заяви журналістки вже встиг відреагувати і в. о. міського голови Умані Олександр Цебрій.

"Завдання репортажу зрозуміле – розхитати ситуацію з середини. Умань хоч і невелике місто, але стратегічно важливе, особливо в період кризи і війни", – вважає Цебрій.

Також він спростував інформацію, поширену журналісткою.

"По-перше, настрої уманчан. В цей складний час люди ще більше згуртувалися і як ніколи єдині. Дуже важливо усвідомлювати, що будь-яке протистояння у сьогоднішніх умовах – лише на руку ворогу. По-друге. В Умані активно працює волонтерський рух. Волонтери різних організацій допомагають нашим бійцям, які перебувають в зоні АТО. Допомагають також представники малого і середнього бізнесу, долучаються також прості уманчани", – запевняє Олександр Цебрій.

"Неправдиві дані і викривлена дійсність – сьогодні улюблений прийом російських медійників, але уманчани мудрі люди, які легко відрізнять брехню від реальних фактів", – резюмував тимчасовий мер Умані.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах машина збила жінку, постраждала померла у лікарні

В ДТП у Черкасах постраждала жінка, вона померла у лікарні. Повідомляє Поліція Черкащини. ДТП сталася вранці на вулиці Чигиринська у...

У Черкасах провели в останню путь двох бійців – медика і сапера

У Свято-Михайлівському кафедральному гарнізонному соборі провели в останню путь двох військових, які до останнього боронили суверенітет України. Про це...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x