Новини на ВІККАВіККА-новини3-річній Марійці Калашніковій украй потрібна допомога небайдужих

3-річній Марійці Калашніковій украй потрібна допомога небайдужих

-

- Advertisment -

3-річній Марійці вкрай потрібна допомога небайдужих. У неї – подвійна вада серця. Навіть найменша інфекція може накоїти в організмі дівчинки великого лиха. Лікарі кажуть: складна операція крихітці потрібна якнайшвидше. У столичній клініці вже зголосилися зробити її безкоштовно. От тільки треба заплатити за спеціальні пристрої, необхідні для операції. Мамі Марійки вони не по кишені. Вона сама виховує трьох дітей.

У свої три рочки Марійка активно пізнає світ. Дівчинка дуже рухлива й товариська. Та повноцінно жити їй заважає тяжка недуга.

Маріанна Калашнікова, мама Марійки: «Я стала помічати, що вона стала швидше втомлюватися. Багато спілкуватися з дітьми їй не можна, щоби не було інфекційних захворювань, бо хвороба може дійти до сердечка її, щоби інфекція якась не потрапила, тому що наслідки можуть бути дуже погані».

Ще в півроку у крихітки діагностували подвійну ваду серця. Відтоді її життя – це постійні медобстеження. Недуга прогресує й далі. Тому зволікати з операцією не слід, кажуть лікарі.

Лариса Третяк, кардіолог: «Там дефект межпредсердной перегородки – это врожденный порок сердца, и открытый артериальный проток. С возрастом нарастает легочная гипертензия. Тогда операцию делать поздно, тогда это уже инвалидность… Бывают разные исходы, то есть этого допустить нельзя».

Урятувати Марійку може ендоваскулярна операція. Це коли ваду серця усувають без розрізу грудної клітки. Таку операцію дівчинці готові безкоштовно зробити у столичній клініці. От тільки треба заплатити за спеціальні пристрої, необхідні для того. Мамі Марійки вони не по кишені. Вона сама виховує трьох дітей. І зібрати потрібні майже 70 тисяч гривень самотужки не зможе. Надія – лише на небайдужих людей!

Телефон мами: 066-848-37-77

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині починається новий робочий тиждень із похолоданням і хмарною погодою

Цього тижня на Черкащині прогнозується мінлива хмарність без опадів, однак північно-східні вітри принесуть холодне повітря, що знизить температурний фон...

Нічна атака на Черкащину: оборонці неба знищили 20 ворожих дронів

Минулої ночі на Черкащині майже шість годин тривала повітряна тривога через загрозу ворожих БпЛА. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x