НовиниМер закликав черкасців остерігатися терактів і диверсій

Мер закликав черкасців остерігатися терактів і диверсій

-

- Advertisment -

Міський голова Черкас Сергій Одарич закликає містян звертати увагу на підозрілі предмети і вчасно про це повідомляти правоохоронні органи.

Про це він сказав на прес-конференції 29 грудня в Черкасах, відзначаючи ріст загрози терактів по всій Україні.

"Мене дуже турбують ті події, які відбуваються впродовж останніх днів в Україні. Щодня ми маємо по одному, два, а то й три терористичні акти в різних містах країни. Причому чітко сплановані, організовані, спрямовані передовсім на сіяння паніки тощо", – зазначив мер.

У зв'язку з цим він звернувся до громадян із проханням постійно бути дуже уважними на вулицях, у кінотеатрах, магазинах, торгових центрах, офісних будівлях тощо.

"Звертайте увагу на якісь покинуті, підозрілі речі: пакети, сумки, і в разі виявлення такого предмету негайно повідомляйте співробітникам міліції", –акликав Одарич.

За його словами, сьогодні, очевидно, "в силу різних обставин Росія не веде, і, можливо, не буде вести повномасштабної війни проти України з захопленням територій".

"Але не майте жодних ілюзій, що Путін уже змирився з цим. Вважаю, що війна зараз переміщується в кожне село, кожне місто, кожну область всієї країни – шляхом влаштування різних терактів і диверсій", – наголосив міський голова.

"Жодні спецслужби, жодні міліцейські підрозділи не можуть повністю убезпечити місто від подібних речей. Просто фізично немає стільки очей, щоб за всім цим стежити. Тому без участі громадян зупинити це неможливо", – резюмував мер.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Осіннє потепління на Черкащині: середа стане найтеплішим днем тижня

Після прохолодної погоди осінь потішила жителів Черкащини підвищенням температури до норми. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. Середній...

В Уманському районі рятувальники загасили пожежу трактора

21 жовтня в селі Теолин Монастирищенської громади на полі під час руху трактора виникла пожежа. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x