Новини на ВІККАВіККА-новиниНа Черкащині перейменують 19 сіл (ВІДЕО)

На Черкащині перейменують 19 сіл (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

На Черкащині перейменують 19 сіл. І зробити це планують до середини листопада. Така вимога законодавства про декомунізацію України. Найбільше населених пунктів змінять свою назву на Лівобережжі області: 4 – на Чорнобаївщині, по 3 населених пункти – на Золотоніщині та Драбівщині. Два населених пункти мають перейменувати на Монастирищині. Про це написав "Прочерк". Більше цікавого у нашому огляді.

Доля довгобудів

10 довгобудів області введуть цього року в експлуатацію. Аби суттєво покращити інфраструктуру регіону. Так, із Фонду держрозвитку надійдуть кошти на реконструкцію очисних споруд у Золотоноші, добудову пренатального центру в Черкасах, Черкаську обласну філармонію тощо. Що ще добудують цьогоріч читайте на сторінках "Вечірки".

Недитяча статистика

За даними ЮНІСЕФ третина української молоді у віці 11-17 років мають досвід паління цигарок. Щоденно смалять щонайменше 10% юнаків та 5% дівчат. Кожен 9-ий підліток вживав марихуану. 76% 17-ріфчних мають досвід вживання алкоголю. Іншу сумну статистику знайдете в "Акценті".

Наші герої

На Черкащині майже триста офіційних учасників АТО. Повідомляє "Нова доба". 13 осіб отримали статус інваліда війни, 112 осіб мають статус члена сім’ї загиблого ветерана війни. Загалом, за даними обласного соцзахисту, загинуло 85 учасників АТО. 78 сім’ям загиблих уже виплатили одноразову матеріальну допомогу з обласного бюджету у 50 тисяч гривень.

Пішохідний квест

У Ювілейному парку відбудеться пішохідний квест. 14 червня стартує квест для тих, хто полюбляє загадки та активний відпочинок. На учасників чекають багато завданьі цікаві пригоди. Подробиці шукайте на сайті "Cherkasy.ua".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Жителька Золотоніського району вкрала гроші та витратила їх на азартні ігри

Жительці Золотоніського району висунули підозру у незаконному заволодінні чужим майном із використанням електронних систем та вчиненні ряду інших правопорушень....

На Уманщині попрощаються із загиблим воїном

Громада Уманщини попрощається із військовослужбовцем Сергієм Дзюбенком, який загинув, захищаючи Україну. Про це повідомили в пресслужбі Уманської міської ради. Захисник...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x