НовиниУ Черкасах киянин дізнався, що придбана кілька годин тому...

У Черкасах киянин дізнався, що придбана кілька годин тому автівка – нелегальна

-

- Advertisment -

У Черкасах інспектори Державтоінспекції виявили два нелегальні автомобілі. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління ДАІ.

Так, 8 червня на блок посту "Руська Поляна" для перевірки документів зупинили автомобіль "Фольксваген-Пасат", за кермом якого перебував 29-річний житель міста Києва.

В ході перевірки реєстраційних документів по автоматизованій базі ДАІ було виявлено, що номерний знак належить іншому транспортному засобу. Свідоцтво про реєстрацію має ознаки підробки, а автомобіль на території України не зареєстрований.

За словами водія, автомобіль він придбав дві години тому в Кіровоградській області, а перевірити автівку в Державтоінспекції не здогадався.

Наступного дня по вулиці Руставі в місті Черкаси зупиненими автомобіль "Сітроен ВХ14". Керував транспортним засобом 32-річний черкащанин. Під час огляду транспортного засобу було з’ясовано, що комплектуючі деталі автомобіля не відповідають записам в реєстраційних документах (зокрема рік випуску транспортного засобу), а в районі номера кузова проводились зварювальні роботи. Пояснити це водій не зміг.

На місце події викликали слідчо-оперативні групи Черкаського та Соснівського райвідділів міліції. За цими фактами проводяться перевірки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

40% готовності: на Уманщині відбудовують ліцей

Ліцей у Паланській громаді послідовно відбудовують. Наразі тут виконано понад 40% від необхідного. Вже зроблене оглянув очільник області Ігор...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x